|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
ביקורת על אבישי שמחוני-AviNet
אבישי שמחוני אחלה בנאדם!!!
הבנאדם עוזר בכל מה שהוא יכול. בתקופה האחרונה שרת Dream-Serv.Com יוצר בעיות בצרורות. פניתי לאבישי שמחוני כדי לקבל עזרה , אבישי השקיע זמן רב כדי לעזור , שיגעתי אותו והוא עדיין היה מוכן לעזור לי (לא הרבה הצליחו להשאר שפויים אחרי דבר כזה). הבנאדם מבין בכל תחום הקשור למחשבים , ושאני אומר מבין אני מתכוון לזה שהוא מומחה. בנוסף לכל הוא סבלני ומתחשב... רציתי להגיד לכם (כפי שאתם רואי) שהבנאדם הוא בנאדם מיוחד מאד ושווה לעבוד איתו בכל דרך אפשרות... אפילו רצוי שתנסו ותראו עד כמה אני צודק! |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
טוב לדעת.
בהצלחה! ![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
רושם ראשוני - מעולה .
כל הכבוד, המשך כך אבישי . |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
ומי זה הנחמד הזה?
חח.. סתם יפה אחי.. טוב שיש עזרה כל הכבוד אבישי יופי על העזרה והתמיכה... איזה יופי לראות תגובות כאלו.. חחח.. ביקורות רעות רושמים מגילות משהו טוב זה "שליף" חחח... תנו פירגון לבן אדם! ממש אוהב לשמוע ביקורות כאלה מאשר רעות שתמיד ברוב המיקרים הנאשם הוא הזכאי נשמע מצחיק אבל זה ככה.. |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תודה אליקו... מתיי שתרצה אחי.!
שמחתי לעזור ![]()
הוסטסניון
|
טוב לדעת.
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
טוב לדעת
תודה על תרומתך.
|
בין האנשים שאני הכי מעריך בפורום פה!!.
לבנאדם יש בלנות, הוא יודע מה הוא עושה, בקיצור, פשוט בנאדם נשמה אין מה להגיד עליו. תמשיך ככה אבי ותועד לגדולות!.
# 9 | |
Permanently Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
ידוע אבישי בן אדם שבאמת אף אחד אבל אף אחד לא יגיע לכמות של הנחמדות והעזרה שהבן אדם יכול להעניק !
אני עובד עם אבישי שנים ![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|