|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בתור בעל חברת בניית אתרים, איזו דרך הכי טובה לקדם את אתרי?
רציתי לשאול שאלה כזו - אני פתחתי חברה לבניית אתרים, רציתי לדעת איך אוכל לקדם אותה בצורה הטובה ביותר בגוגל. (מלבד אדוורדס).
חשבתי על רעיון שבחתימה שאני שם על כל אתר אינטרנט שבניתי אני ארשום בניית אתרים ויעשה לינק לחברה שלי, זה יעלה לי את הדירוג ואת החשיפה של האתר שלי? מה בעצם כדאי לי לעשות מעבר ל META TAGS כדי שבמילים מסויימות אני יהיה בחלקים העליונים של גוגל.. אשמח להצעות וטיפים, כי אני חושב שבתור בעל חברת בניית אתרים אני מסוגל לקדם עצמי ביתר קלות ביחסית לאחד שאין לו אפשרות להשאיר חתימות לינקים על אתרים רביםה... אשמח לעזרה תודה ושבוע טוב |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
דבר ראשון לינקים מהאתרים שבנית למטה, יעזרו ללא ספק. כמה יעזרו? תלוי כמה pr יש להם ועוד כמה דברים..
בכל מקרה קישורים בעמודי pr גבוהים יעזרו מאוד! מעבר לכך אתה יכול להקפיד על הופעת מילים שאתה רוצה לקדם בתוך תיק העבודות שלך, כ5-7% מתוך הטקסט צריך להיות מילות מפתח (כלומר מילים שאתה היית שמח שיקודמו בגוגל ו\או מילים שמסבירות מה האתר שלך בגדול..) כדאי לשמור על קוד תקין html xhtml. תשתמש בכותרות משניות שכוללות בתוכן מילים חשובות, זה יתן להם תנופה יפה. את המילים החשובות תדגיש אבל לא יותר מידי, במידה. שהקישורים יהיו תחת המילים שאתה רוצה לקדם, כלומר במידה ואתה מקשר מלקוח, שהקישור יהיה למשל תחת המילה "בניית אתרים" או כל דבר אחר שחשוב לך לקדם. חשוב שהקישור יהיה בhtml, הרובטים של גוגל לא מבינים js flash ולא כל שפת תכנות כמו asp\php . במידה והתפריט עשוי בפלאש או כל דבר אחר שציינתי שגוגל לא מבין, תקפיד שיהיה תפריט תחתון שמוביל לעמודים דרך קישורי html . מעבר לכך במידה ויש באתרך עומק של הרבה עמודים ויש עמודים שאתרך לא מוביל אליהם מהעמוד הראשי, כלומר ראשי->מאמרים->תכנות->asp, ורק אז המאמרים, מומלץ לעשות "מפת אתר". מפת האתר זה עמוד שמקושר מהעמוד הראשי שבתוכו ניתן למצוא את כל העמודים שישנם באתר, בדרך זו הרובטים של גוגל מגיעים לכל עמודי האתר ומזהים מילים חשובות שיעזרו לקידומך. זה פחות או יותר מה שאתה יכול לעשות... בהצלחה Last edited by talyigal; 23-08-06 at 23:10.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|