![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
צריך הצעה לאיחסון אתר
דבר ראשון אני רוצה לציין שאני לא צריך את האיחסון עכשיו, רק החל מעוד חודשיים שלושה במקרה הטוב. האיחסון הוא לפרויקט מסוים (אתר כמובן) שמתיימר להיות בסדר גודל גדול מאד. לפי הערכות מוקדמות כ-10,000+ משתמשים תוך חודשיים עם שימוש רב בשאילתות SQL ולכן אצטרך שרת חזק שיכול לעמוד בעומס. גודל איחסון, הערכה כ-750 מ"ב להתחלה עם 50 ג'יגה לפחות של תעבורה (עם אפשרות להרחבת המקום והתעבורה במידת הצורך, בתוספת מחיר כמובן). תמיכה ב-PHP ו-MySQL אני מאמין שלא צריך לציין.
הייתי מעוניין לדעת מה העלות החודשית צריכה להיות (פחות או יותר) והאם יש חברות שמספקות שרתים עם קלאסטרים לזמינות של 100% ו-raid ומה התוספת לכך. אני רק חוזר ומדגיש שאני לא צריך את האיחסון כרגע, הפרויקט עדיין בחיתוליו ואנחנו בודקים את אפשרויות האיחסון ולכן אבקש לא לפנות אלי ב-ICQ אלה להשאיר הצעות פה, בה"פ או במייל.
# 3 |
t tc tcp tcp/ip
|
750 מגה עם 50 ג'יגה תעבורה ב60 ש"ח לחודש.
עשרה אחוזים הנחה בתשלום מראש לחצי שנה. דומיין עולמי שירשם על שמך בגודדי חינם בתשלום לשנה. אין כפל מבצעים, תצטרך לבחור דומיין מתנה או הנחה במידה ותבחר לשלם לשנה. בהצלחה עם האתר החדש.
# 4 |
אחראי פורום
|
אוקיי,
אשמח לדעת בכמה שאילתות תשתמש בערך..? מה נושא האתר? ומה יהיה גודל המסד לפי הערכתך? תודה.
# 6 |
אחראי פורום
|
אוקיי, המחיר נכון לכרגע יהיה אחיד וכאשר יתחיל עומס, יעלה - באופן פרופורציונלי.
אם אתה מעוניין, צור קשר.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|