![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
[] - המעבר הושלם .
שלום לכולם!
אני גאה להודיע מספר הכרזות קצרות אך משמעותיות לגבי . נרשמה כעוסק מורשה במדינת ישראל ומספקת חשבונית מס/קבלה לכל לקוח שרוכש מוצר ורוצה בכך. גאה להציג את מפרט השרת החדש שלה: מפרט השרת: מעבד: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+ זכרון פנימי: 1gb DDR דיסק קשיח: X2 160GB Western Digital SATA 7200RPM Buffer 8Mb Raid 0 קישוריות: 1000Mbit Full Duplex מערכת הפעלה: CentOS 4.1 64BIT פאנל ניהול: DirectAdmin 1.25.1 64BIT חוות שרתים: קווי זהב - 012 אציין בהודעה זו שהשרת קנוי ואינו מושכר. גם שמחה להכריז כי הצליחה להגדיר את השרת שינצל את כל ה-64BIT של המעבד ומודיעה על עצמה כאחת מעסקי ההוסטינג היחידים בארץ שעשו זאת. בברכה, רון אלטר.
# 2 |
חבר וותיק
|
ראיתי תשרת שלכם שדניאל הביא אותו לחווה באמת מרשים מבחוץ ,עבודה יפה ובהצלחה בהמשך.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל הכבוד רון ודימה,
בהצלחה בהמשך.
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אהבת את הצורה?
![]() מארז בצורה מיוחדת. ככה ש2 מארזים נכנסים לארון כ2 שרתים של 1u למרות שמבחינת גובהה כל אחד מהם הוא 2
# 5 |
אקס מנהל
|
בהצלחה לנו ותודה למגיבים עכשיו ולמגיבים בהמשך
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
בהצלחה, אני ישמח לדעת אם אפשר או שזה סוד איך הגדרתם שיעבוד ב64 ביט...
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מכיר תמארז הזה.. יש לי כאלה , הכוונה שלי איתה זה לבניה של השרת בצורה מסודרת חיבורים וכ'ו אמרתי לעצמי זה לא עבודה של ילד ![]()
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
בוא נגיד שאנחנו באופן אישי לא עשינו את זה, המתחזק שלנו עשה את זה. בעקרון הבנתי שהוא קימפל את הדיירקט אדמין בצורה ידנית ולא עם הקומפיילר שיש. ויאיר, באמת לא ילד חיבר את זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני קמפלתי כמה מודים לשרתי משחק - רק מה שנותנים סורס - מה שאין סורס אתה יכול לשכח :-(
|
![]() |
![]() |
# 10 |
WBD.co.il
|
וכמו תמיד שוכחים אותי
![]() שיהיה לנו בהצלחה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|