|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
סיימתי כרגע שיחה עם נציג GLOBAT...
מה יש לכם עם החברה הזאת
יש להם עכשיו איזה מבצע דומיין+איכסון (חתיכת איכסון 100 GB of Web Space 1000 GB of Data Transfer (mo. ) אני לא רוצה את זה אני רוצה רק דומיין דיברתי עם נציג תמיכה DAVE בנאדם אדיב לא מתעצבן הייתי קוץ בתחת אז קיצר חבל שהם עשו את זה אי אפשר רק דומיין צריך את שתיהם ביחד ועוד שאלתי הם כן מחדשים אוטומטתי אז הסיב רלי מה לעשות כדי שהם לא זה היה כזה ככה: אתם תחדשו לי את הדומיין אוטומטתי שנה הבאה? כן אז אל חחחחח :P חברה בסדר קיצר עכשגיו אני זקוק לספקית זולה וטובה אחרת אשמח אם תיתנו לי כמה ולא GODADY ![]() מה דעתם על YAHOO? Last edited by Radio-DLL.co.il; 10-09-06 at 22:16.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הוא דיבר גם איתי לא הוא לא רובוט שיגעתי לו את השכל עם שאלות אבל יש לו תשובות מוכנות שהוא עושה העתק הדבק והבנאדם כותב כמו הרוח נאי שואל שאלה אחת 10000 הודעות תשובה והסברים אני לא מספיק למצמץ |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
יושיבו תוכנה שתענה על השאלות שלך .. חח .. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום תחזוק שרתים
|
הנה הדייב שלכם
http://alice.pandorabots.com |
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() אוללה אבל אין מצב שאלתי אותו שאלות לא מהעולם הזה עליתי לו על העצבים כל דבר קטן וזה |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אמרתי לו שאני לא מצליח להתחבר לFTP... הקיצר אומר לי למה אני צריך אותו, שאפנה למישהו אחר כי הוא לא יכול לעזור לי... סבבה אמרתי לו אני משלם הרבה כסף לחבילה ואני רוצה תמיכה כראוי, שואל אותי כמה שילמתי ובשביל מה אני צריך בכלל תמיכה... חחח אני מת פה. בכללי אחלה דבר נראה לי, פותח האשכול - בכללי אני אישית לא מחבב את גלובט...אין אפשרות לDNS פרטי ועוד מלא צרות היו לי איתם. המשך יום נעים.
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חחח דיברתי עם האליס הזאת ואפשר ליבדוק אם זה רובוט אם אתה כותב בעברית תיראה מה ענתה קוד:
Human: את זונה ALICE: what is your favorite color . Human: מה הקשר ALICE: What do you have that is מה הקשר? Human: שתקי ALICE: Do you have a hard time completing projects? Human: לא ALICE: Perhaps I'm just expressing my own concern about it. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
יש לי רובוט כזה בצ'ט אני כיול לשים הוא משגע את השכל ההנאה שלי בחיים זה לשגע לרובוטים את השכל אני מלמד אותם לענות על כמה שאלות ומענג את עצמי חחחח אבל אוללה לא חשבתי שהוא רובוט אם לכתוב בשגיאות כתיב הוא גם יענה ? כתובלמטה: LIVECHAR WITH LIVE PERSON הפעם ענ לי HERB Last edited by Radio-DLL.co.il; 11-09-06 at 16:41.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|