|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מתקין 2 מודים ייחודים ל ib תמורת פרסום באותו פורום.
שלום רב,
בניתי 2 מודים ייחודים למערכת ib גירסא *.1 פירוט: 1. עדכוני RSS: המשתמש יכול לקבל את ההודעות החדשות מהפורום בפורמט RSS וככה להשאר מעודכן. 2. עריכת כותרת אישית: המנהל יכול להגדיר איזה קבוצת משתמשים יכולה לשנות את הכותרת האישית שלה דרך לוח הבקרה האישי של המשתמש. התמורה שאני רוצה היא פרסום של האתר שלי http://kitzor.be בתחתית הפורום. הפורום צריך להיות בעל כניסות רבות והרבה משתמשים. לפרטים נוספים צרו קשר, בחתימה. *** בנוסף אתמוך בפורום (אם המנהל ירצה) בנושא תכנות כאשר יהיה לי זמן. Last edited by ViPeRt; 15-09-06 at 20:20.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ועוד חלק מהבנים לא יודע לגלוש בפורומים... אז תחשוב לבד... אולי שליש מהבצפר יודע לגלוש בפורומים. מה מבטיח לך שהם יכנסו לפורום של הבצפר? אצלי לבצפר יש גם פורום של קהילות ידע... רשומים אליו מעל 3 אלף תלמידים... פעילים? אולי 10...חח ד"א אף פעם לא הבנתי מה זאת אומרת ה-RSS הזה... יש מצב להסבר? יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ב. Rss זה פרוטוקול שמה שהוא עושה הוא מאפשר לעבוד עם כל מני תוכנות (כמו icq) ודרגן אפשר לקרוא עידכונים של בעל האתר או דברים שונים, הוספתי אותך לאיסי. תתחבר Last edited by ani; 15-09-06 at 20:39.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אמרת פשוט שאתה צופה למספר גדול של גולשים... יום טוב. |
|
![]() |
![]() |