|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
נותן דומיינים חינם לבעלי אתרים.
אני מוכן לחלק לבעלי אתרים שעומדים בתנאים ומוכנים לתנאי שלי דומיין בינלאומי net com biz info org חינם !
האתר חייב להיות מעל 450 כניות יחודיות ביום ושבעד הדומיין בעל האתר יציב באנר לאתר שלי באתר שלו מי שעומד בתנאים ומעוניין שייצור קשר מספר ICQ: 306564020 או שיגיב פה ואני אצור איתו קשר |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
באנר לכמה זמן ?
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא מביא את הפאנל ניהול בגלל סיבה פשוטה שאם אני יביא למישהו הוא פשוט יוריד את הבאר ולא תהיה לי שליטה על זה
ושאני לא מביא אם מורידים את הבאר בלי הסכמה אני יוכל לשלוט על הדומיין בקשר לשאלה של cRv.co.il קניתי כבר ל 3 אנשים דומניים בקשר לעבודות שעשו לי..תיכנות הוספת פלאש לבאר מי שלא מאמין שאני אמין אני אביא לו את האייסקיו שלהם ושיידבר איתם בעצמו.. ואין לי סיבה למחוק את הדומיינים במילא כי שילמתי עליהם כסף ועוד משהו..אם יגיעו אלי 10 אנשים אני לא הולך לקנות ל 10 אנשים ממש לראשונים אני קונה אין לי יותר מדי כסף מיותר..אז מי שחושב שהוא מעוניין שייצור קשר בהקדם .. וכאלה שאין להם שרת פרטי אני מוכן אפילו לאחסן להם דף ראשי-ספלאש- שיהיה דף מעבר לאתר שלהם.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לא אמרתי שאתה לא אמין , אני רק מזכיר מה היה פה לפני כמה שבועות ![]() בברכה , אושר כהן . |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
פשוט מאוד אתה רושם את זה על שימך וברגע שהאתר מתחיל להצליח אתה פשוט לוקח את הדומיין ואומר לו לשלם לך מאות ובמקרים מסוימים אלפים. אני לא אומר שזה מה שתעשה אבל זה מה שעשו פה כבר, אם מישהו יסכים לזה אני ממליץ לחתום על חוזה שאין לו רשות לקחת את הדומיין בשום זמן . |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
פשוט מאוד אני יודע שאם אני הייתי עושה משהו כזה הייתי פשוט רושם את הדומיין על שמי
אבל נותן לבעל האתר את הגישה לפאנל. במדיה והוא מוריד ת'באנר אתה פשוט מסמן ששכחת סיסמא וזה מחזיר לך את הסיסמא למייל ונגמר הסיפור. ובמידה ודרך הפאנל שינו את המייל אתה שולח מיל לתמיכה וזה מסתדר. (אני נתתי דומיין למישהו תמורת תכנות ולא נתתי לו גישה לפאנל וכלום לא קורה הוא צובר כניסות בצורה מטורפת) בברכה, אבישי שמחוני.
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נראה לך הגיוני שמישהו יסכים לזה? אם כן .. הרווחת.. בכל זאת..בהצלחה.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|