![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
עיצוב על שמי ?!
אוקי אז ככה לא יודע איפה לסים בדיבורים או פה כי זה קשור לעיצוב וגרפיקה אז תעבירו כי אין לי מושג איפה..
אז ככה. ברגע שקניתי עיצוב אומר לי המעצב הוא נרשם על שימך איפה לעזאל אני רואה שהוא על שמי? יש מסמך שצריכים לעשות או לא ?? אם אין אף מקום אז מישהו אחר יכול להגיד את זה... |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
מה כל השאלות האלה?
אין לך טיפת הגיון? אם קנית מסטיק בחנות, איפה כתוב שהמסטיק שייך לך? תחשוב תחשוב, נראה לאיזה מסקנה תגיע. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
עזוב מסטיק תעבור למחשב-אתה מקבל קבלה זה ברור אבל ברגע שהמעצב לא רשום?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אז הוא כותב על התקייה על קבצי העיצוב דביר ובזה זה נגמר...
או שהוא סתם אמר התבלבל או משהו למה לא נראה לי אפשר לרשום עיצוב... אם כבר כפטנט אבל זה מגוחך |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
אני אומר
משהו כזה אם בא אלי מישהו ואמור לי ''העיצוב שלך גנוב וזה '' אני רוצה להראות לו הוחכה שהוא לא גנוב בזה שהוא על שמי אבל איפה כתוב שהוא על שמי בכדי שאוכל להראות לו? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
למה אתה צריך להראות הוכחה? כיום, בשביל להציג מסמכים נדרשים לצו בית משפט, אז אם מישהו "אומר שזה גנוב"...שיגיד, לבריאות. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
לא רשום, איפה ההגיון שלך.....
אי אפשר לעשות דברים כאלה. אלא אם תלך ותבקש מהעורך דין שלך לעשות משהו........ |
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
אז מאיפה לי לדעת שהמעצב (סתם דוגמה כן..) לא מכר את העיצוב למישהו אחר או לא שיחרר את הפיאסדי או שהמתכנת לכך את העיצוב ואמר שזה שלו? איפה יש הוחכה מוצקה שזה שלי ולא שלך?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אם המעצב שעיצב הוא לא מניאק (סליחה על הביטוי)...אז אם תגיע למצב שמשהו יגיד שאתה גנבתה או משהו...פשוט שישאל את המעצב...
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
חוזה מסודר.. רגע, אתה רוצה להגיד שעד היום עבדת מול מעצבים ללא חוזה.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |