![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
לוגו חדש. פוקר.
![]() כמו שאתם רואים - הלוגו עומד למכירה במחיר של 35$. מקווה שאני אמצא קונה ![]() אשמח לקבל תגובות בונות... ד"א הלוגו וקטורי לגמרי... ![]() אני לא מאמין שאני אמצא בארץ לקוח אבל אם יש מישהו שיצור קשר בה"פ. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
חמוד מאוד
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
למה כזה זול?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
מאוד יפה
חשבת אולי לעשות משהו שיראה שזה לפוקר אולי איזה קלף או משהו? לגבי המחיר אני לא כ"כ מבין במחירים שלא לוגואים אז לא יודע |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
לזה שהגיב בקשר למחיר שהוא יקר מידיי :S
מחיר זול!!!!! לוגו יפה מאוד דברים מכוערים ברמות נימכרים ביותר יקר מזה :S אז זה שלפי דעתי אחד הלוגואים לאתר פוקר ימכר בפחות מ160 שקל? אבל אני לא מאשים אותך כי כל הצוציקים האלה פה בפורום שקונים עיצוב או עבודה כל שהיא שאנשים עובדים עלייה שעות ולפעמים ימים במחיר של ביסלי. אז זה ניהיה הרגל לקנות בזול וכל סכום שתגידו יהיה יקר ![]() (לא אישי אלייך) חג שמח ושנה טובה |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
פשוט לדעתי זה פשוט מידי...אני לא אומר שזה מכוער...גם הרעיון מאוד יפה...אבל...זה פשוט עד כדי כך במי שיש לו פוטושמוק ויודע בסיס יוכל לעשות... |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
5 דקות עבודה =\ , הרמה יורדת פה מיום ליום.
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
חחח 5 דקות עבודה? לא ממש,
הלוגו ממש יפה, אהבתי :] חשבתי על הרעיון של הז'וטון =/
# 9 |
הוסטסניון
|
לוגו יפה! ממש מעולה.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
בואו אני יגיד לכלום פה משהו
זה שנגיד ועבד על עבודה כל שהיא 5 דקות ויצא לו תוצאה שהוא מרוצה ממנה ישנה אם הוא יעבוד על העבודה 10 שעות ולא יהיה מרוצה? עדיף 5 דקות להשקיע מאשר למרוח 10 שעות ![]() תחשבו על זה אתם חושבים שלוגו לאתר או חתימה כל שהיא צריכה להיות מפוצצת אובייקטים ואפקטים אבל זה לא נכון@ הלוגו שאמור לייצג אותי צריך שאני יתחבר אליו גם אם זה 2 אותיות רגילות וזהו! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|