|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
צריך קצת עזרה עם JS
שלום לכולם... אני צריך לעשות ב JS
פונקציה שאני מכניס לה זמן התחלה בשעון של לינוקס לדוגמא 1159493324 והפונקציה תראה שעון (דיגטלי זה מצויין) של הזמן שנשאר אז בניתי את הפונקציה הבאה, שמחשבת עוד כמה זמן נשאר לשעה מסויימת PHP קוד:
ואני צריך בנוסף שכשזה מגיע ל 0 0 0 0 שזה יריץ איזה טריגר לדוגמא WINDOW.LOCATION אז כמו שאמרתי הבעיה העיקרית שלי היא עם השעון שרץ תודה על העזרה... נ.ב העדיפות היא לזמנים כמו שציינתי בפונקציה למעלה. |
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אם הבנתי את השאלה שלך אז:
קודם כל זה צריך להיות פונקציה. תעשה פונקציה שיש לה משתנה חיצוני (כלומר, שהוא לא נכנס כפרמטר כמו משתנה גלובלי בPHP) שהוא ה"זמן לינוקס" ותעשה שהפונקציה תרוץ כל שניה בעזרת setTimeout או setInterval (שקצת יותר מומלץ ונוח). בתוך הפונקציה תעשה תנאי שאם המשתנה שווה/קטן מ 0, אז זה עושה את הlocation, אם לא, זה מציג (בעזרת החילוקים והשארית שעשית) את הזמן שנשאר, ואחרי שזה מציג, זה מחסר 1 מאותו משתנה (הגלובלי). אם התכוונת למשהו שונה, תגיד לי ואני ינסה לעזור. |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
כן כמובן שהוא יקבל את המשתנים מהפונקציה
הם בתוך הפונקציה רק לשם בדיקה של הזמנים (שזה אכן מחשב נכון) אז אם הבנתי נכון הפונקציה שבניתי, לקרוא לה לדוגמא timsince ואת הפרמטרים לקבל דרך הפונקציה כמובן, להוסיף לתוכה טריגר שאם הכל שווה ל 0 אז WINDOW.LOCATION בלה בלה בלה. עכשיו לבנות פונקציה נוספת שנקראת לדוגמא runclock אבל מה יש בתוכה מן הסתם את ה SETINTERVAL אבל אם תוכל לעזור לי טיפה עם דוגמא יותר חיה שמפעילה את ה INTERVAL כי אני לא בדיוק מכיר את ה SYNTAX שלו ולצערי אני טיפה לחוץ בזמן בשביל לעשות הרבה ניסויים אז אם תוכל לכתוב איזה פונקציה קטנה שמפעילה את TIMEDIFF עם ה INTERVAL אז זה יהיה פשוט נפלא תודה רבה אחי. |
![]() |
# 4 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
או קי, תסתכל מה התכונתי אבל בלי הצגת שעון את ההצגה תעשה אתה כבר כי לפי הקוד שכבר עשית זה לא ממש בעיה בשבילך....
תסתכל: HTML קוד:
////המשתנה שמכיל את כמות הזמן שנשארה//// var time=endtime-nowtime; ////הפונקציה/// function time_down(){ if(time<=0) document.location.href=location; else{ ////כאן תשים את הצגת הזמן עם innerhtml או משהו//// time--; } } ////עכשיו בשביל שהפונקציה תרוץ כל שניה ///// setInterval("time_down()",1000); |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אני חשבתי יותר בסגנון של משהו כזה :
אממ לאחר מחשבה אני בבעיה עקרונית אני צריך להציג נגיד כמה זמן עבר מאז שלחצתי על כפתור מסויים אז בלחיצה על הכפתור אני מכניס ל DB את TIME() דרך PHP כמובן. עעכשיו אני מושך את הזמן הזה ועליו אני צריך לחשב. אבל הבעיה שלי היא ש JS - הפונקציה של הזמן עובדת על הזמן של המשתמש ככה שבעצם אני יכול להאריך את הזמן הזה ( יש LIMIT של 3 שעות) אם יחזיר את השעון שיש לי במחשב אחורה וככה בעצם אני יכול לקבל זמן נוסף וזה לא בדיוק חכם איך אני יכול לקבל מ JS את הזמן של השרת ? או שלחלופין אני חייב לייבא את הזמן הזה מה PHP ? אם יש פונקציה של JS שמקבלת זמן של השרת בפורמט של שניות זה הרבה יותר טוב אם לא אני פשוט אצטרך לעבוד הרבה יותר קשה...ולאמת הכל מול ה PHP. אממ עזרה ? תודה. |
![]() |
# 6 |
Whatever
|
אני לא בטוח שזה אפשרי, אבל אתה יכול להכניס את ה JS לתוך PHP, למשל:
PHP קוד:
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
(איך אני מכניס זה לא בדיוק משנה אין צורך בדוגמאות לשילוב של PHP תודה) כי תחשוב על זה ככה יש לי טופס שאני צריך להכניס סיסמא ומהרגע שנכנסתי לטופס יש לי 3 שעות לגלות את הסיסמא ו 10 נסיונות ואני צריך להציג כמה זמן נשאר ואז כעושים POST וזה בודק את הטופס והטופס לא נכון אז באיזה שהוא מקום הזמן משתנה (נראה לי לפחות) ואז זה בעייתי כי אתה צריך למשוך את כל הנתונים מחדש....... אני צריך רעיון.... |
|
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא הכי הבנתי מה אתה רוצה |מסמיק|
אבל אולי זה יעזור לך: http://www.wallashops.co.il/shopmind...FinishList.asp [תבחר שם משהו], ויש שם שעון, שכשהוא מגיע ל0 משהו קורה... |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
ניסיתי לעשות כזה דבר :
PHP קוד:
PHP קוד:
הוא מקבל את ה TIME באופן קבוע כלומר ברגע שהסקריפט סיים לרוץ הזמן נשאר כמו זמן הריצה של הסקריפט עלה לי רעיון, לעשות שילוב קטן של AJAX בשביל לקבל את הזמן של ה PHP כלומר ליצור סקריפט חדש PHP קוד:
עכשיו לקבל את הערך שלו דרך AJAX ושבאופן קבוע ה AJAX ירענן את הדף ויקבל את הזמן של הלינוקס שבשרת וככה פתרתי את הבעיה. השאלה שלי היא איך אני מושך בעזרת AJAX את הנתונים מהדף ? מפה זה אמור להיות פשוט , אבל אני לא כל כך מבין ב AJAX... אז הסבר יהיה טוב. עריכה : --------- כמו שאמרתי, עשיתי את הדף של ההצגה של הזמן ועכשיו עשיתי ככה : PHP קוד:
והרצתי אותו עם INTERVAL עם 1000 אבל הוא תמיד מקפיץ חלון אם אותו מספר בדיוק כאילו הוא לא קורא את הזמן, כאילו הוא קרא אותו פעם ראשונה וזהו מה הבעיה ? אשמח לכיוון... עריכה 2 : ======== אמרתי טוב,בואו נפשט את זה עוד יותר עשיתי ככה : PHP קוד:
PHP קוד:
ואז יבוא אלרט שיגיד לי את הזמן הוא כל הזמן אומר את אותו הדבר, כלומר הוא לא מתרענן גם דרך ה AJAX... ונוסף זה לא עובד ב FF רעיונות ? Last edited by RS324; 02-10-06 at 18:10.. |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
לא קראתי את כל הנושא אבל אם אתה צריך זמן ב JS פשוט תעשה ככה:
PHP קוד:
|
|