|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[C#]חיבור מספרים בעזרת לולאה
שלום לכולם ,
אני צריך לרשום תוכנית ב C# ,שתקבל מספר נגיד 123 ותחבר את הספרות 1+2+3 ותראה את הסכום שלהם , רצוי בעזרת לולאה אבל לא חובה. משהו יכול לעזור לי באופן המתמטי איך אני יכול לעשות את זה? ורעיון איך לבצע בעזרת לולאה ? תודה מראש סתו. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
חחח
עשנו את שנה שעברה אתה רוצה שאני יכתוב לך תוכנית או איך לבצע את זה? בנתיים אני ירשום איך לבצע אם תרצה תוכנית אחרי זה... לקלוט מספר בעל 3 ספרות לחלק את המספר ב100 (ללא שארית {\}) למשור המתשנה אחד אחרי זה להחסיר מהמספר המלא את המשתנה ששמרתה*100 עכשיו אתה מחלק ב10 ללא שארית שומר במשתנה מהמספר הדו סיפרתיש יצא קודם אתה מחסיר את המשתנה *10 ויוצא לך הספרה האחרונה מחבר הכל וזהו... בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני לא רוצה שתרשום לי קטע קוד .
אבל אתה יכול להסביר טיפה יותר, לא כל כך הבנתי . |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
בלי קשר ל C
תסתכל : אתה קולט מספר לדוגמא 567 עכשיו בשביל לקבל את הספרה השמאלית ביותר אתה מחלק ב 100 ואז יוצא לך 5.67 אתה משתמש כנראה ב MOD בשביל לקבל את ה 5 אחרי זה אתה עושה 5*100 זה יוצא לך 500 אז אתה עושה המספר המקורי פחות ה 500 אתה מקבל 67 עכשיו אתה מחלק ב 10 ללא שארית ומקבל 6 ואז אתה מכפיל את 6 ב 10 ויוצא לך 60 ואז אתה עושה 67 -60 ויוצא לך 7 שזה בעצם הספרה האחרונה ואז אחרי שבודדת את כל הספרות. אתה פשוט מחבר אותם.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה לכם !
הבנתי עכשיו הכל מעולה , עכשיו אם יש למישהו מכם רעיון איך לבצע את זה בעזרת לולאה זה יהיה מעולה . עוד פעם תודה ענקית. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בשביל 3 שורות ? |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
זה לא אני צריך זה המורה צריך .
אני מסתדר עם מה שהסברתם לי . |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
תתן את השאלה המדוייקת
זה יותר שאלת מחשבה מאשר תיכנות. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
זה לא תרגיל או משהו , זה משהו המורה ביקש לעשות ולא הצלחתי , היה אחד שהצליח והוא אמר לעשות את זה בעזרת לולאה .
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
קוד:
sum=0; while (num>=1) { sum+=num%10; num/=10; } sum הוא תוצאת החיבור של הספרות מקווה שעזרתי. אם לא הבנת מה הולך שם אז תשאל.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|