|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
[תזוכרת ופרטים] אירוח אתרים חינם למקדמי אתרים!
אהלן מקדמי אתרים,
מחזיקים אתרי PR 3 ומעלה במדד גוגל? אם כן ההודעה הזאת בשבילכם. novelHOSTING מחפשת לאחסן חינם אתרים בעלי התנאים הבאים:
מה הקאץ'? באתר יוצגו 2 קישורי טקסט בגודל סטנדרטי ולא בולט, ( בצורה מאונכת או מישורית לפי בחירתכם ) בדפי האתר, קישורי הטקסט לא יעלו על 3 מילים עבור קישור ותפקידם העיקרי לקדם אתרים אחרים אשר אנו עובדים איתם ( מדובר כאן לא באתרי ג'אנק ). לכמה זמן האחסון? כל עוד השרת עובד ואתם לא תעברו על הסכם אירוח אתרים סטנדרטי, האתר שלכם יהנה מהטבות יחודיות של שירותי האירוח בנובלהוסטינג. ומה בנוגע לזכויות שלנו כבעלי אתרים? אנו לא שוללים מאף בעל אתר את הזכות למכור קישורים נוספים גם כשהוא יתארח תחת שרתינו, זכותכם למכור כמה קישורים שאתם רק רוצים כל עוד ה-2 קישורים שלנו מופיעים. נובלהוסטינג רואה אותכם כבעלי הקניין הרוחני של אתרכם ואנו מתחייבים לא להשתמש במידע אשר מתרפסם באתרכם או בקבצי אתרכם לשימוש אישי. אני רק רוצה להוסיף ולומר שאין הגבלה בכמות האתרים שאו מוכנים לארח, במידת הצורך נקדיש שרת נוסף עבור הפרויקט. כל האתרים יתארחו על שרת חדש ומובנה מסוג: ![]() DELL 1425 Dual Xeon 3.0GHz 2mb 2GB DDR2 2x 160GB SATAII השרת מתארח ב-012, בארון של חברת sPD. חושבים שאתם מתאימים? שלחו מייל לכתובת admin [at] novel.co.il כתבו כל מידע רלבנטי בנוגע אתרכם ( כתובת, חבילת אחסון נדרשת, PR, כניסות יחודיות וכו' ). *נ.ב האתרים הנבחרים יקבלו חבילות איחסון עד 150 מגה בית איחסון ו-10 ג'יגה תעבורה (תלוי במשאבים).
![]() Last edited by yaiRy; 07-10-06 at 10:12.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
שוב, נשמע טוב בהצלחה!
אני לא מבין בזה כ"כ אך לדעתי 2 לינקים (לאותו אתר) מאותו שרת שווים הרבה פחות. אולי אני טועה. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
|
ציטוט:
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתה מוכן לתת איחסון לאתר בעל PR0 תמורת 2 לינקים מאתר בעל PR4?
מכיוון שהאתר בעל ה-PR4 הוא ווארז... מעוניין? כתוב לי הודעה פרטית. תודה. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
|
ציטוט:
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
לדעתי השאלה היא יותר, האם אתה מוכן לקבל לינקים מ-2 אתרים בעלי pr3 שלא עומדים בתנאים,
מכיוון ואחד מהם הוא העלאת תמונות והשני קהילה, ולאחסן אתר אחר תמורת הלינקים? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
|
ציטוט:
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
רלוונטי*
מגה בייט* יש עוד שגיאות... בכל מקרה בהצלחה ומי שיש לו אתר כזה שיהנה מהאחסון |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
וגם יצאת טיפה טמבל: "מגה בייט" - מילה לועזית, ניתן לכתוב ב-2 הצורות. בהצלחה יאיר, תעשה לי גדוד. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|