|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
בעיות עם חיפוש...PHP-MYSQL
אממ לאחרונה נתקלתי בבעיה מאד מוזרה...
אני עושה חיפוש למילה מסויימת בעברית : לדוגמא ככה : PHP קוד:
הבעיה היא שהוא מחזיר תוצאות שגויות לדוגמא... בחרתי לחפש את המילה "אומן" הוא מחזיר לי תוצאות עבור מילים כמו "אומר" , "אוכל" וכד'. שבמחשבה שניה זה נכון התוצאות של החיפוש...כי זה עם % ... יש רעיונות איך לפתור את הסוגיה ? שמעתי פעם משהו על חיפוש בינארי, מישהו יודע משהו על זה ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני לא מבין למה כשאתה מחפש אומן, הוא מחזיר אבל אומר ואוכל
כשעושים חיפוש בצורה שעשית - זה אמור להחזיר תוצאות שמכילות את כל המילה שחיפשת, ושיש אפשרות שמשני הצדדים יהיה כל דבר. זה נשמע לי כמו באג עם עברית, יכול להיות שכדאי לנסות לחפש בגוגל אנשים שמתלוננים על בעיות דומות. |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
כן גם אני לא בדיוק מבין...
העיניין הוא שאני מוגבל בזמן.... מצאתי משהו על FULLTEXT SEARCH צריך לבדוק את העיניין... הבעיה היא שאין לי זמן לשבת ולחקור את זה.... ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אמממ בוא נשאל משהו
אם אתה מנסה דרך ה phpmyadmin להריץ שאילתא מהסוג הזה - הוא גם מחזיר לך תוצאות עקומות כאלה? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
למה שלא תשתמש פה ב "=" ? זה גם יותר יעיל...
![]() |
# 6 | |
Whatever
|
ציטוט:
ולגבייך RS324, פעם הבנתי שיש באג ב MySQL שאם הנתון הוא Ido למשל, ותנסה לחפש ןdo (עם "נון" סופית) זה יחזיר את המילה Ido. זה באג ב MySQL עם העברית.
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
כמו שאטום אמר, יש באג עם העברית שאותיות מסויימות דופקות לך את החיפוש ואתה מקבל תוצאות מוטעות
תנסה להמיר את הקידוד של המערכת, לרוב קידוד הDEFAULT של הMYSQL גורם לכך
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
זה בגלל ה like. אפשר להשתמש ב= PHP קוד:
ולחיפושים מורכבים אפשר להשתמש ב regexp
# 9 |
חבר בקהילה
|
אני לא בטוח שה% פעילים כאשר זה לא LIKE
# 10 |
מ.תיכנות
|
הבעיה ברורה לעיניים, התווים % % אומרים שיחפש תווים שדומים בהתחלה ותווים שדומים בסוף... וכנראה שהוא מוצא תיאום בין התווים (האותיות), לדוגמא אוכל, אומן.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|