|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
ביקורת רעה על יוסי-צבעים.
אז ככה, הכל התחיל לפני שבוע+- כשחיפשתי ספקי דומיינים. הציעו לי דיי הרבה הצעות אבל ההצעה הכי טובה היתה של תאי (designs.co.il), אבל יפים (נציג המכירות של צבעים) הציעו לי הצעה קצת יותר יקרה, אבל מכל הביקורות שקראתי פה הבנתי שצבעים זאת אחלה חברה ואמינה וגם יש לה וותק (לפחות יותר מתאי) אז שיגעתי את תאי עוד קצת ובסוף החלטתי ללכת על צבעים.
דיברתי עם יוסי (שהוא זה שאחראי שם על הדומיינים וגם המנכל..) באותו היום והוא עשה לי טבלה של מחירים והכל נחמד, עכשיו הוא אמר לי שהוא היה חייב ללכת וביקשתי ממנו פרטים (התכוונתי לפרטים של הבנק) אבל הוא נתן לי פרטים ליצירת קשר איתו... עכשיו אני רציתי להזמין את הדומיין כמה שיותר מהר, כי הרייסלר שלי כבר רץ וחבל לבזבז אותו.. טוב בסדר, הבלגתי, למחורת גם לא הצלחתי לתפוס אותו, התקשרתי אליו והוא אמר שיהיה ב23:00, חיכיתי עד ל23:30 והוא לא בא.. למחורת אני רואה אותו גולש בהוסטס, שלחתי לו הודעה פרטית והוא התחבר לאיסי, אוקי נתתי לו את הפרטים (תודה ליפים שלפני זה נתן לי את הפרטים של הבנק שלו) של הדומיין והכל, ואמרתי לו שיחנה את הדומיין על גודדי ואחר כך יעביר לחשבון שלי ואני כבר אשנה, אז כשאני מחכה שיגיד לי שהדומיין נרשם הוא התנתק... למחורת בדקתי, והדומיין נרשם, סבבה היתי מרוצה, עכשיו אני מחפש את יוסי, לפלאפון הוא לא עונה, לא מתחבר לאיסיקיו, כעבור יומיים שלא הצלחתי לתפוס את יוסי פניתי ליפים, ואני שואל מה עם יוסי, יפים בירר קצת ואומר לי שיוסי טס ליון לשבוע. ואני תאמת ממש כעסתי, מי עושה ככה. אבל בסדר, שיהיה, הכל לטובה, לפחות הדומיין רשום..... לפחות ככה חשבתי, כנראה שהיתה איזושהיא בעיה, ואתמול אני בודק והדומיין כבר לא רשום(!), הבנתי שעשיתי טעות שבחרתי בהם, אמרתי ליפים את זה והחלטתי להתרחק מהם וללכת לתאי להזמין את הדומיין, אבל מה! לפני שהספקתי להשיג את תאי (לא באשמתו, גם ככה לא היתי מספיק להפקיד את הכסף) איזושהיא חברה (webadvertisingcorp.com) תפסה לי את הדומיין!!!! וזהו, זה הקש ששבר את גב הגמל. ולסיכום: יפים - אחלה בנאדם, שיגעתי אותו הכי הרבה כי רק אותו הצלחתי להשיג.. חבל שזה נפל על היומולדת שלו (מזל טוב) אבל מה לעשות.. יוסי - לא יפה שאני כותב עליך ביקורת כשאתה איפושהו שם ביון, אבל כל הבלאגן הזה רק בגללך. תאי - גם בחור נהדר, עזר לי בכל דבר, וגם הסכים להיות הספק שלי, מומלץ. הדבר היחיד שמנחם אותי הוא שיש את אותו הדומיין עם סיומת net פנוי, אבל עדיין זה לא מה שרציתי. אני גם מקווה לקבל את הכסף שלי בחזרה. |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני באמת מצטער על מה שקרה, יוסי לא יכל לרשום לך את הדומיין כי הוא טס ליון.
אני עצמי לא יכול לרשום דומיינים. כרגע יסי ביון וברגע שהוא יחזור אני יפנה אותו אלייך. כמו כן תקבל פיצוי על כל הזמן הזה שעבר ולא נהנית מהשירותים שלנו.
חבר פורום
|
ציטוט:
לפחות נשאר טיפה כבוד בחברות של היום שהם מודים בטעויות ומציעים פיצוי... חבל שזה קרה. ביקורת רעה אחת מבטלת את כל הביקורות הטובות... |
|
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אין שום קשר לכבוד, אני לא יכולתי לתמוך כי זה היה באמצע יום ההולדת שלי.
יוסי כרגע ביון ואלירן בצבא. לא הזמן הכי מתאים... אבל צריך תמיד לתת את הביקורות. אין מה לעשות.
תודה על תרומתך.
|
בזבמן האחרון יש על יוסי המון ביקורות רעות.
בכל מקרה אני מאוד שמח שאתם מודעים לטעות ונותנים פיצויים (אין הרבה חברות כאלה). בכל מקרה אני מאוד מקווה שתקבל את הפיצוי המתאים. בהצלחה ויום טוב. DorWD
# 7 |
תודה על תרומתך!
|
אני בדרך כלל לא נוהג להגיב.
אבל במקרה הזה הייתי חייב. גם לי יוסי חייב 400 שקל כבר מספר חודשים. |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
לפי מה שכתבת והתגובות פה יוסי אשם , צבעים עצמה דווקא יצאה בסדר גמור - אפילו יותר מזה.
|
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שניהם אשמים... אני לא אקבל את הדומיין שרציתי, אבל לפחות פיצוי... Last edited by mlnn; 21-08-06 at 21:42.. |
|
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|
לא יודע לגבי העסק כי אני לא מכיר אותו אבל יכול להגיד שיפים אחלה..מקווה שהכל יבוא על פתרונו.
|