|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מנהל ראשי
|
רכישה/השכרה של פאנל ניהול מסוג DA
שלום לבעלי חברות האכסון,
הודעה זו נכתבת כהודעת מידע שמטרתה לספק מידע שעתיד להגן עליכם ברכישת/השכרת רשיון DA שאינו מורשה. בנקודות הבאות אני אגע ברכישה בלבד, עם זאת - הכול תואם גם לנושא ההשכרה. לDA (כמו לפאנלים רבים בשוק) 2 רמות של רשיונות: 1. רשיון במחיר רגיל הנמכר לכל אחד (קרוי רשיון External) 2. רשיון פנימי הנמכר במחיר נמוך המיועד לשרתים של אותה חברה בלבד (הקרוי Internal), רשיון זה שקול לרשיונות של Windows "המיועדים למכירה עם מחשב חדש בלבד", אני בטוח שנתקלתם בכאלו. אם נמקד את הנושא לDA, רשיון לכל החיים במחיר "חיצוני" הוא: 299$ רשיון לכל החיים במחיר "פנימי" הוא: 89$ לחברות להם מספר מספר רב של רשיונות DA (מעל 20), המחיר מעט שונה: 49$ לרשיון "פנימי". גרסה זו של הרשיון אינה קיימת מן הסתם כרשיון חיצוני (עקב כך שנמכרת ללקוחות בעלי 20 רשיונות קיימים בלבד). עקב כך ובהתאם לזאת, כל מי שמוכר לכם במחיר שזול מהסכומים שציינתי לעיל (299$) מוכר לכם במחיר הפסד, או לחלופין - מוכר לכם משהו שמנוגד לחוקי השימוש מול DA. ציטוט מתוך תנאי השימוש של DA לכך שרשיונות DA "פנימיים" לא נועדו להפצה חיצונית: קוד:
Partners may not sell DirectAdmin licenses by themselves. All licenses purchased at internal rates must be included in with new dedicated server sale. קוד:
If you breach this License Agreement, we may terminate your right to use the Software by notice to you, and WITHOUT REFUND. במידה ותפר הסכם זה, אנו רשאים להסיר את זכותך לשימוש בתוכנה ללא הודעה כלשהיא וללא החזר כספי. קישורים להסכמי המשתמש מול DA: http://www.directadmin.com/partneragreement.html http://www.directadmin.com/agreement.html אז עדיף שלא לחסוך כמה שקלים ולקנות אצל מישהו שאומר לכם ש"זה בסדר", ולא להסתכן. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תודה רבה על המידע...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|