הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > תחזוק שרתים ושירותי רשת נוספים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 28-10-06, 00:24   # 1
bvs
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

bvs לא מחובר  

כמה שאלות לגבי שרת CSS

שלום
יש לי כמה שאלות מקווה שתוכלו לענות לי עליהן

1. איך אני עושה בשרת שלי שלמי שיש מעל 120 פינג לדוגמא מקבל קיק אוטומטית
2. מה צריך לעשות כדי שמתי שרושמים את הפקודה "rank" או "top10" וכל השטויות האלה זה יציג נתונים וסטטיסטיקות שונות לגבי השחקן/ים
3. לפי מה שהבנתי יש אפשרות להריץ קובץ config בפקודה של RCON ולשנות את כל ההגדרות של השרת בפקודה ע"י כך.. ולחסוך זמן ועבודה רבה, אם יש כזאת אפשרות.. איך אני עושה זאת?
4. התקנתי את השרת שלי לפי מה שרשמו במדריכים ואין לי שום תוספות שום דבר.. אני לא מכיר את הקבצי שרת של המשחק הזה ואת כל האופציות שיש.. יש אולי עוד דברים שכדאי שאני אעשה? אולי משהו שיגרום לשרת להשתמש בפחות CPU למשל? אשמח אם תתנו לי הסברים לגבי שרת SOURCE ואיך ניתן לשפר אותו ולהשתמש בו בנוחיות רבה יותה
תודה.

Last edited by bvs; 28-10-06 at 00:26..
  Reply With Quote
ישן 29-10-06, 20:31   # 2
Sindrom
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Sindrom

Sindrom לא מחובר  

באמת, זאת עצלנות יתר, אתה יכול לעשות את זה בשתי שניות, ע"י קריאת README של MANI ADMIN.
בקטע של הקונפיג, יש לך תייקיה ששמה cfg, אתה שם שמה את הקבצים ו דרך השרת אתה רושם
rcon exec config.cfg

תהנה.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
  Reply With Quote
ישן 29-10-06, 20:42   # 3
bvs
חבר חדש

מיני פרופיל

bvs לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Sindrom
באמת, זאת עצלנות יתר, אתה יכול לעשות את זה בשתי שניות, ע"י קריאת README של MANI ADMIN.
בקטע של הקונפיג, יש לך תייקיה ששמה cfg, אתה שם שמה את הקבצים ו דרך השרת אתה רושם
rcon exec config.cfg

תהנה.
למה עצלנות יתר? אני אפילו לא ידעתי מה זה Mani Admin בהתחלה כשפתחתי את הנושא הזה ובטח שלא את האופציות שזה מאפשר לך בשרת
הבנתי את זה שחיפשתי בפורומים של srcds ומשם התקנתי כבר לבד
מה שלא הבנתי עדיין זה איך אני משתמש בהגבלה של הפינג שמביאה קיק אוטומטית למי שיש פינג גבוהה
ואיך אני עושה שהמערכת של ה-rank תפעל תמיד כי כל פעם שאני מעביר מפה זה מכבה לי את זה וצריך להפעיל את זה מחדש

וכמו ששאלתי ולא ידעתי מה זה Mani Admin .. יש עוד משהו שאני צריך לדעת ואני לא יודע?
אני חדש במשחק הזה ובטח שגם בקבצים של השרת
  Reply With Quote
ישן 29-10-06, 21:40   # 4
d1a1n0
הוסטסניון

מיני פרופיל

d1a1n0 לא מחובר  

1. איך אני עושה בשרת שלי שלמי שיש מעל 120 פינג לדוגמא מקבל קיק אוטומטית
אתה מוריד את המוד Mani admin plugin מהאתר הבא, www.mani-admin-plugin.com, מתקין לפי ההוראות.
עכשיו נוצר לך קובץ בתיקייה cstrike/cfg בשם mani_server.cfg, תעשה חיפוש על ידי הלחצן F3, וחפש את המילה ping, שתמצא את השורה pingamuinty משהו כזה, פשוט תשנה את המספר.
2. מה צריך לעשות כדי שמתי שרושמים את הפקודה "rank" או "top10" וכל השטויות האלה זה יציג נתונים וסטטיסטיקות שונות לגבי השחקן/ים
אותו דבר, תחפש בקובץ mani_server.cfg

3. לפי מה שהבנתי יש אפשרות להריץ קובץ config בפקודה של RCON ולשנות את כל ההגדרות של השרת בפקודה ע"י כך.. ולחסוך זמן ועבודה רבה, אם יש כזאת אפשרות.. איך אני עושה זאת?
exec name.cfg

4. התקנתי את השרת שלי לפי מה שרשמו במדריכים ואין לי שום תוספות שום דבר.. אני לא מכיר את הקבצי שרת של המשחק הזה ואת כל האופציות שיש.. יש אולי עוד דברים שכדאי שאני אעשה? אולי משהו שיגרום לשרת להשתמש בפחות CPU למשל? אשמח אם תתנו לי הסברים לגבי שרת SOURCE ואיך ניתן לשפר אותו ולהשתמש בו בנוחיות רבה יותה
תודה.
  Reply With Quote
ישן 30-10-06, 19:17   # 5
bvs
חבר חדש

מיני פרופיל

bvs לא מחובר  

תודה d1a1n0 עזרת לי מאוד
עכשיו יש לי בעיה נוספת
קרה לי שהשרת עשה לי את הדבר הבא
קוד:
DataTable warning: player: Out-of-range value (2000.000000) in SendPropFloat 'm_vecBaseVelocity', clamping.
DataTable warning: player: Out-of-range value (2000.000000) in SendPropFloat 'm_vecBaseVelocity', clamping.
והשורות לא הפסיקו לרוץ ככה זה טס השורות בפוטי כל הזמן בלי הפסקה פעל על 99.9 אחוז CPU והיה לאגים מטורפים
אחרי ששיניתי מפה זה הסתדר וגם הCPU הסתדר
יש לך מושג מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
ועוד שאלה
זה נורמלי שהשרת יקח 50% CPU כשמשחקים בו 16 אנשים והטיקרייט הוא 66?
יש לי מעבד DUAL XEON 3.2
2GB OF RAM
מערכת הפעלה CENTOS

תודה.
  Reply With Quote
ישן 30-10-06, 20:40   # 6
Eranur2
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Eranur2 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי bvs
תודה d1a1n0 עזרת לי מאוד
עכשיו יש לי בעיה נוספת
קרה לי שהשרת עשה לי את הדבר הבא
קוד:
והשורות לא הפסיקו לרוץ ככה זה טס השורות בפוטי כל הזמן בלי הפסקה פעל על 99.9 אחוז CPU והיה לאגים מטורפים
אחרי ששיניתי מפה זה הסתדר וגם הCPU הסתדר
יש לך מושג מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
ועוד שאלה
זה נורמלי שהשרת יקח 50% CPU כשמשחקים בו 16 אנשים והטיקרייט הוא 66?
יש לי מעבד DUAL XEON 3.2
2GB OF RAM
מערכת הפעלה CENTOS

תודה.
ממש לא עם מפרט כזה אולי אולי 20% בלחץ !
יש מצב או בעיה בקבצים או משהו במערכת הפעלה לא מקומפל בצורה נכונה.
  Reply With Quote
ישן 30-10-06, 20:52   # 7
d1a1n0
הוסטסניון

מיני פרופיל

d1a1n0 לא מחובר  

אפילו שהוא לא יקומפל בצורה נכונה, אף פעם הוא לא יגיע למצב כזה.

תבדוק שלא רצים לך אולי שרתים אחרים, שלא פרצו לך לשרת, שבאמת זה המערכת שלך.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום