|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() הבן אדם הזה גנב לי את הכסף
![]() הכל התחיל שראיתי את hostiv.com שהייתה בבעלותו.. אני קניתי ממנו סרבר של שרת משחק. ששילמתי לו הוא אמר שהוא יביא לי גם FTP. ולא קיבלתי שום FTP, הוא אמר שרק אם אני ישלם חודש הבא.. ובנוסך ששילמתי עוד חודש הוא לא נתן לי שום FTP! הפעם הוא כבר הגזים. כל יום התחננתי והוא לא הסכים. אחרכך איכשהו מהפינגים הגבוהים הסרבר שלי נפל. אני ביקשתי ממנו שירים לי אותו, אבל הוא אמר שהוא לא עושה את העבודה הזאת, רק התומך. ניסתי להשיג את התומך בפלאפון,במסן,באמייל- אין קול ואין עונה. יום אחרכך ביקשתי ממנו שוב, אמרתי לו שהתומך לא עונה לי. ומה הוא אומר לי? "אני עושה מבחן לעוד תומך, לא עכשיו..". יום אחרכך ניסתי לתפוס אותו, לא עונה לי. עוד יום, לא עונה לי. רק בביום החמישי מאז שהסרבר שלי נפל הוא נזכר לענות, והוא הרים לי אותו רק בערב.. אחרי שעבר חודש נסגר הסרבר. אני לא יודע למה אבל הוא שכנע אותי לקנות ממנו עוד פעם. הפעם זה היה הקש ששבר את גב הגמל.. ארבעה ימים אחרי קניתי ממנו סרבר של 20 אנשים (120 שקל) הוא החליט לסגור את החברה והוא פשוט ברח עם הכסף! אני לא האמנתי. בקיצור אל תתעסקו עם הבן אדם הזה! הוא פשוט נוכל! גנב! ממה שהבנתי הוא הצטרף עכשיו לחברה "www.SyStem-Serv.Net" .. ח'ברה אני מזהיר אותכם, חבל על הכסף שלכם! אל תתעסקו עם נוכל כזה! |
![]() |
# 2 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
איך קנית ממנו חודש נוסף?
תודה על תרומתך.
|
אני מצטער להגיד לך אבל אתה המטומטם פה ! 3 פעמים הוא דפק אותך אז אתה ממשיך לקנות ממנו ? מה נסגר איתך ?
|
![]() |
# 4 |
חבר על
|
חבל מאוד,
רק שכבר הוא עשה דברים לא טובים - תלך ישר, אל תחכה |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הנה שאלהת מפגרת
למה אתה מתחנן אליו שיתן לך משהו? אתה לקוח הלקוח תמיד צודק שמעתה על כזה דבר? אצלי גם עם הלקוח יגיד שהעולם שטוח אני יסכים איות אבל יתן לו הערה קטנה שהוא עגול ברגע שהת מתחי להתחנן בפניו שגם ככה אמרו להיות שלך פשוט תעזבו אותו ולמה לקנות לעוד חודש שאתה רואה שהכל דפוק??? הוא לא היחיד שמוכר את זה וגם עדיףך תבדוק ביקורות לפינ שאתה קונה מאד יעזור |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
פעם אחת עבד עליך סבבה, עוד פעם עבד עליך סבבה, אבל בפעם השלישית אתה קונה את ההצגות שלו? זה כבר יותר מדי לטעמי.
חבל מאוד שיש אנשים כאלה. פעם הבאה תבדוק בקפידה ותברר ממי אתה קונה. |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
חבל לשמוע.
|
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
חבל לשמוע /:
שלא תחשבו שזה אני (: יש עוד אושר |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אני מציע שתערוך את הכותרת ותוסיף אושר מ- Hostiv, כדי למנוע אי נאימות ובילבולים.
|
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|
למה? דווקא בן אדם סבבה...
קנה ממני עיצוב + קידוד לאחר מכן השכיר ממני שרת ייעודי (למרות שבסוף העסקה הייתה על משהו אחר - מבחינת הכסף). ממ לא היו לי בעיות איתו, הוא בסדר...
|