|
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
גיבוי לדאטאבייס באמצעות PHP?
כותרת.. תודה
![]()
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אסור לבקש קודים מוכנים
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
אם יש טבלה קיימת שאתה יודע את המבנה שלה פשוט תשלוף את הנתונים שבה ותכתוב לקובץ אותם כשאילתות insert into, כל אחת בשורה חדשה. או שאם זה מסד שאתה לא יודע את המבנה שלו אפשר לקבל את שמות של הטבלאות שבו ואת שמות התאים עם PHP ואז ככה תוכל לשלוף את הנתונים ולעשות כמו לכל טבלה.
# 4 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
לא זכור לי שביקשתי קוד מוכן..
ביקשתי הדרכה |קורץ| תודה למי שניסה לעזור =] מצאתי כבר בעזרת חבר במסנג'ר פונקציה נחמדה.. הנה לינק: http://codewalkers.com/getcode.php?id=46
Last edited by sUP; 21-11-06 at 23:18.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אמממ
תחפש פונקציה, אני חיפשתי - לא מצאתי.. בכל אופן, אתה יכול לראות בסקריפט של PMA (תוריד..) את הקובץ של הגיבוי.. ואם לא זה, אז פשוט תחפש טבלאות, תריץ על כל טבלה סקריפט שמוציא כל שורה לשאילתה של INSERT וכל טבלה לAFTER TABLE.... בקיצור תעשה גיבוי מPMA תראה איך הקובץ SQL נראה ותעשה אותו דבר ע"י משיכת נתונים והכנסותם לקובץ.... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
בטוח יש שיטה יותר קלה
אני מוכן לנסות לחפש |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אההההם אני זוכר שחבר שלי פעם לקח את הקוד של הPHPMYADMIN בשביל זה...תנסה גם אתה (הכוונה מה SOURCE שלו...)
|
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
בעזרת שאילתה אחת פשוטה אתה יכול לראות את כל הטבלאות : SHOW TABLES
משם תתקדם... |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
אה ועוד משו חח שמתי לב שאני מגבה זה מגבה לי בקובץ בעברית ואז שאני מעלה זה מעלה לי את זה בסימני שאלה לעומת זאת שאני מגבה ב PMA זה מציג אותיות ג'יבריש כאלה ואז שאני טוען הכל טוב חח
Last edited by sUP; 21-11-06 at 23:57.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|