![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
רוצה לקבל מידע על Smarty ..
שמעתי על Smarty, משהו לניהול טמפלייטים ב PHP
מה מו מי? תודה ![]()
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כל חצי חודש הם מוציאים תיקון או גירסה חדשה..
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
הרגע ניסיתי אותה...אני לא רואה פה משהו שקוד פשוט לא יכול לעשות...כאילו סתם חירטטו מלא קודים...בשביל מה בדיוק?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אף אחד לא אמר ש SMARTY הם טובים....
אני בניתי לבד מערכת שלוקחת את SMARTY לפי דעתי בכמה רמות... עם CACHE והחלפה אוטומטית של משתנים ועוד כמה דברים... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
RS324..וגם אני בניתי מערכת טמפלטים. אבל בין זה לSMARTY יש עוד דרך ארוכה..אתה כנראה לא יודע מה זה SMARTY ולא עבדת איתה מספיק כדי להגיד מה שאתה אומר..העיקר שאתה אומר "מניסיון". אולי לא ידעת..אבל כמעט כל מערכת שמכבדת את עצמה בנויה על SMARTY כמעט כל אתר בנוי על SMARTY.
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
וממש לא נכון מה שאתה אומר...כל סביבת פיתוח שרוצה לחסוך בזמן וכסף משתמשת ב SMARTY כי זה פשוט מוכן וככה חוסך להם כסף לשלם לתכנתים וגם מבחינתם זה נטול באגים אבל אם תקח מערכת שבאמת מכבדת את עצמה כמו vbulletin אתה תגלה שהמרחק בינה לבין SMARTY הוא רחוק מאד. אבל יודע מה...אם אתה מכיר את SMARTY כל כך טוב... בוא תגיד לי בבקשה מה כל כך טוב בה, שכל מערכת שמכבדת את עצמה משתמשת בה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
יש מצב להסביר מזה ומה האופציות של זה? חח
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|