|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() מפרט המחשב:
לוח אם: דגם: ECS 761GX סוג ציפסט: sis כ.מסך משולב: GeFORCE 7600GS 256MB כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: שתי יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול דיסק קשיח: יצרן: WD/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 160 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB אחריות: 3 שנים מעבד: סוג מעבד: AMD Sempron דגם מעבד: AMD SEMPRON BIT אחריות: 3 שנים מארז: סוג: ATX כולל ספק: 450 וואט כניסות USB מלפנים: 2 זכרון: נפח: 1024 MB סוג זכרון: DDR מהירות: 400 MHz אחריות: כל החיים כונן: דגם: LG/SONY/Liteon סוג כונן: צורב DVD±RW X16 ציוד הקפי: מקלדת: מולטימדיה- מתנה עכבר: אופטי - מתנה מסך: Ben Q 17" 8ms/DVI דגם FP72E רמקולים: CREATIVE SBS 245 סה"כ הכל לתשלום: 4,200 ש"ח. האם שווה או לא? אבקש לתגובות בונות. תודה ויום טוב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
נראה אחלה לדעתי כדי
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
אני לא מבין גדול במפרטים אבל מהצצה - תחליף מעבד, דחוף!
# 4 |
הוסטסניון
|
איכס, מעבד מעפן ביותר, זיכרונות איטיים ברמות, מחיר מוגזם.
עבדו עליך! |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אם זה לא לעבודה משרדית אל תיקח את אותו מעבד.
מחיר גבוה יחסית למפרט. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אני רוצה להדגיש שהמחשב נועד למשחקים, סרטים ומוזיקה בלבד.
ודרך אגב, לא קניתי אותו, אז אל תגידו: "עבדו עלייך" וכאלה תגובות... ביקשתי גם בנוסף, שאם אתם אומרים על פריט מסויים שהוא לא ממש שווה אז תכתבו מה כדאי לי במקומו - כי אני לא מבין גדול בזה. תודה ושבת שלום. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
לא שווה את המחיר בכלל.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אל תקנה את המפרט הזה.
ויש כאן כמה דברים שכדאי לעבוד עליהם וזה SATA2 במקום SATA, בזכרונות לפחות 667MHZ, ולהחליף מעבד. בצ'יפסטים של AMD אני לא מבין גדול אז אני לא יכול להגיד לך לגבי הלוח אם. אגב לגבי כרטיס מסך אני הייתי מוסיף עוד 100-200₪ וקונה 7600GT ולא GS. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
תודה לכולם.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|