הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > חומרה ומפרטים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 21-12-06, 15:49   # 1
Shlaker
חבר פורום

מיני פרופיל

Shlaker לא מחובר  

חיבור המחשב לטלוויזיה כולל סאונד-20 אלף ביעות כנסו דחוף!!!!!!!!

טוב אז ככה..
אני מנסה לחבר את הסאונד של המחשב לDVD- הצלחתי אבל עם פול בעיות, ומנסה לחבר את התמונה (המסך) ללוויזיה.

בקשר לסאונד:
יש כבל נפוץ
http://forum.mac-it.co.il/upload_dir...a_forum_01.jpg
צד 1 PL קטן צד שני 2 RCA זכר. מחבר את הסאונד לרמקולים או למערכת סטריו או למגבר.
יש לי DVD עם מערכת קולנוע ביתית, שהוא בעצם המגבר של המערכת קולנוע, והוא מחובר לטלוויזיה עם קבל SVIDEO שמעביר רק תמונה.

חיברתי את זה בעזרת מעריך PL, והצלחתי לשמוע.
עכשיו הDVD עובד ככה ששומעים בכל הרמקולים רק בDVD מקורי, ובכל השאר מוזיקה או צרובים והכל שומעים רק ב3 וסאב וופר.
שאני מחבר את הקבל שומעים רק ב1 וסאב וופר. הקבל בנוי מאדום ולבן, עכישו רק איפה שנמצא האדום שומעים מהרמקול הזה והלבן לא משמיע סאונד אלה רק רעש בס כזה מוזר.
זה לא בעיה בכבל למה ניסיתי 2 ואני לא יחודע איך לשמוע לפחות ב3 רמקולים.. מצאתי גם יציאה שאם מחברים לה ת'אדום אז שומעים מהרמקול של הסאב וופר אבל בפול ווליום בלי אפשרות לשלוט בווליום.
חייב עזרה בדברים האלו.

בקשר לתמונה:
אז ככה קניתי קבל 10 מטר מ2 הצדדים זכר RCA צהוב, עכישו הוא מתחבר לטלוויזיה סבבה, אבל לכרטיס מסך צריך חיבור SVIDEO.
יש לי ממחיר קטן שמתחבר לצד 1 של הRCA (ז"א שיש לצ'ופצ'יק שהוא הממיר צד 1 RCA נקבה) וצד שני יש לו שמהו דומה לSVISEO אבל לא בדיוק, בלי הקו ועם 9 פינים כאלה.
כל מקרה לא הצלחתי לחבר אותו אתמול הרבה זמן, ואחי היום בא והצליח לחבר אותו טוב אבל אני לא 100% שזה טוב ככה אני לא יודע.. אולי זה בעצם גם SVIDEO אני צריך שתענו לי על זה.
כל מקרה, חיברתי את זה לטלוויזיה ורואים מסך שחור עם גלים לבנים אפורים כאלה וקווים, תמונה אני לא מצליח לראות רק את הקווים והגלים הלבנים האלה.

מקווה שתעזרו לי בהכל זה מממש דחוף וחשוב!!!

אני ישמח גם מי שמבין בדברים האלה והצליח לחבר וכו' את המסנג''ר שלו כי יהיו לי בטח עוד הרבה בעיות.

תודה!!!
צור קשר,
מסנג'ר (רצוי): dormacmillan@hotmail.co.il
אימייל: dormcm@gmail.com
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום