|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
![]() - כולל פאנל ניהול
- רשום על שמי - שינוי dns בפשטות - לתקופה של 10 שנים המחיר הזול ביותר יזכה. תשלום- הצעות שלכם (ישולם בעוד כשבועיים בגלל חוסר זמן) תמיכה לשבוע- על מנת להבין איך הפאנל עובד לעסקים רשומים בלבד! החיפוש על מוצ"ש... ליאור. Last edited by solcito; 21-12-06 at 21:24.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
37 שקל
כולל הכל צור קשר
# 4 |
חבר בקהילה
|
אה אוקי צודק טעות.
למחוק את שני התגובות שלי.
# 7 |
הוסטסניון
|
הצעת מחיר- NetSign.co.il:
סיומת: net. ספקית: godaddy, הספקית שרשמה הכי הרבה שמות מתחם בעולם. במיוחד כשאתה רוכש דומיין ל-10 שנים, כדאי לך להיות בטוח. תמיכה: כפי שציינת, תמיכה לשבוע אחד בלבד. לאחר השבוע נוכל לעזור לך, אך אנו לא מתחייבים לתמיכה. תוספות מיוחדות: -עיצוב לוגו וקטורי מותאם אישית. -אחסון 5 Gb עם פרסומות [שירות חינמי של godaddy]. -אחסון 50 Mb ו-5 Gb תעבורה לחודש. [הורדה של כל אחת מהתוספות אינה תשנה את המחיר]. מחיר: 350 ש"ח. יצירת קשר: Icq-69992992 Msn & Mail-Tai@Taikaish.com יום טוב, וחג שמח, תאי קאיש- NetSign.co.il. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
TaiKaish , בהקשר להצעתך,
האם חבילת האיחסון שאני מקבל מהספק דורשת ממני לקשר אליו את הדומיין שנרכש? או, כמו שאני רוצה, לא אחוייב לקשר את הדומיין. ועוד שאלה- האם אני יכול לקשר את הדומאיין לחבילה הנ"ל ולאחר כחודש, נגיד, לשנות את ה-dns לשרת אחר? ושאלה אחרונה- תוכל להרחיב יותר בקשר ל-2 חבילות האיחסון: האם אני אצטרך לבחור אחת מהן או האם אקבל את שניהם? כמו כן, ההפרש שבין הצעתך להצעה הראשונה היא 70 ש"ח, מה ההבדל? הרי שניהם מאותה ספק. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תקבל את החבילה בעסק שלי עם הדומיין שלך, עם דומיין אחר או עם subdomain של העסק. 2- כן. אני אדריך אותך איך לשנות dns, ותוכל לעשות זאת בעצמך, בקלות. לזה אני מוכן להתחייב- אם יהיו לך בעיות בשינוי ה-dns בעוד חודש, אני אעשה זאת עבורך או אתן לך תמיכה מלאה בעניין. 3- תוכל לקבל את שניהם, אך Godaddy לא מאפשרים שימוש בחבילה ללא הדומיין, ולכן כשהדומיין לא יהיה מכוון אליהם, לא תוכל להשתמש בה. אך יש פרסומות גדולות, ואני לא בטוח שיהיה לך טוב להשתמש בזה. בנוסף, חבילת האחסון תחכה לך, במשך כל 10 השנים, לשימוש כתרצה [עם כיוון הדומיין אליהם כפי שהסברתי]. אשמח לענות על עוד שאלות. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|