|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
[שאלה] צריך רענון זכרון בPHP דחוף
אז ככה אני עכשיו בשלבי התחלה לבניית מערכת ניהול תוכן
ופתאום אני נזכר ששחכתי בעצם איך לשלוף מידע שהגדרתי במסד הנתונים לא את הקוד אלה את הטכניקה הכוונה שלי זה שעשיתי טבלה בשם קוד:
info אחד קוד:
name קוד:
value קוד:
name "sitename" וב קוד:
value "האתר של תמיר אסרף" עכשיו יש לי מספר של name ושל value שמוגדרים אז השאלה שלי איך אני שולף מהvalue שאני רוצה סליחה על הבורות אחרי שנתיים של php אבל בכל זאת חצי שנה בלי php זה רציני למוח שלי תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 2 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
וסליחה...אם באמת התעסקת שנתיים פעולה כזאת פשוטה לא שוכחים... זה כמו שתלמד לשחות ותגיד לא שחיתי חצי שנה אז אני לא זוכר אותו עיקרון... תוריד את החתימה שלך לפחות... |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
ילד בן 13, שבלי בושה רושם שיודע לתכנת ב-PHP. מה שביקשת זה א' ב' בבניית מערכות (לא סקריפטים).
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
לא ממש מעניין אותי מה שאתם אומרים עלי
אני ביקשתי משהו עניתם תודה רבה לא צריך לרדת לוויכוחים ואוקי אני יוריד את החתימה |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
שכחתי לשאול, איך זה שאתה מתכנת שנתיים, אם אין לך 14? גם אתה מאלה שהתחילו לעצב בגיל 7, ואז עברו לתכנת ב-C# בגיל 11, וכשהיה משעמם התקדמו ל-PHP?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אל תתבייש להגיד שאתה פשוט לא יודע,
זה לא PHP אפילו זה SQL. |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
חחחח אוי כי אם אני יגיד שאני לא מתכנת PHP אז אני לא יצא גבר?
אויש איזה לא מקובל אני כי אני לא יודע PHP אוי לא אנשים תבינו אתם צריכים לחיות בעולם חופשי לא בעולם של כל אחד עם הדעות הנוקשות שלו תאמינו לי php אני יודע ואין לי שום סיבה לזבל בשכל אפשר לנעול את הדיון. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
ילד בן 13 יכול לתכנת כמו גבר..
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אנחנו באים לעזור לך, הדעות הנוקשות שלנו הן רק כי אתה שואל שאלה שמתאימה למי שזה היום הראשון שלו כמתכנת ואל תרגיש רע עם עצמך, 99% מ"המתכנתים" פה בפורום, צריך להכניס לכלא על הטעיית הציבור, מה שהם יודעים זה לא נקרא תיכנות ![]() שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ומה קשור גבר לעניין?
![]() תמיר אתה דפוק.. :P
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|