|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Whatever
|
uPanel 9.0 - הפעם זה קרוב, באמת קרוב
שלום לכולם!
ברגעים אלו אני משפצר את uPanel, וכמו-כן שיניתי את מספר הגירסא ל 9.0 אני אשמח לקבל רעיונות, הצעות, הצעות לבאגים וכיו"ב. ניתן לראות המערכת בגירסאתה החדשה ב http://wip.co.il/uPaneldemo/index.php תודה מראש ![]()
# 2 |
Permanently Banned
|
יפה מאוד בהצלחה!
בקיצור מערכת יפה מאוד ומאוד מקצועית ![]() בהצלחה תומר! והעיצוב הזה ממש ממש ממש משש מוכר לי ממערכת שפירסמו פה.. אולי זה עיצוב חינמי שמשתמים בו? ואם כן אשמח ותדבר איתי בפרטי... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
הדבר הכי-הכי-הכי טוב שתוכל לעשות זה לעשות התממשקות (מצטער אם לא כתבתי את זה נכון :\) עם DA. כשאני מוסיף לקוח ורושם את כל פרטים זה יצור אותו גם בDA.
# 4 |
אקס מנהל
|
קרוב כמו תפיסת בני סלע לפני שבועיים?
![]() בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תמיד אהבתי אתה מערכת - רק שיש איזה באג הוא אומר - התקנתי כמו שצריך אבל יש איזה באג מוזר :|...
אם אתה צריך עזרה עם קובץ התקנה אני אשמח לעזור לך ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
איזה יופי, השתפרות טובה מבחינת העיצוב,
מקווה שתעשה ממשק פשוט יותר להתקנה, לא ראיתי אפשרויות מיוחדות... תעשה שיהיה שיקלול הוצאות הכנסות.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
זה אותו עיצוב כמו של המערכת של LosNir
http://www.nfs-il.net/dms/ לא יודע עם העיצוב חינמי, אבל הוא פרסם את המערכת לפנייך... |
![]() |
![]() |
# 8 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כללית, אני מת על הuPanel.
אתן לך כמה הצעות לשיפור, כמו שאור ידידי רשם מקודם, תעשה חיבור בין הuPanel לDA כך שאוכל להוסיף משתמש בDA או בuPanel וזה יפתח אותו גם בתוכנית ההיא, למשל uPanel אני פותח משתמש ---> המשתמש נפתח בDA. כדי לך גם לעשות, שמי שיש לו את התוכנית uPanel מותקנת, ברגע שיוצאת גירסא חדשה, הuPanel מעדכן את עצמו. ד"א תוכל גם להוסיף אפשרות להוסיף עוד מנהל? :| שם משתמש וסיסמא אחרת שמנהל, או אחראי על חבילת אחסון יכול להיכנס. משהו כזה כאילו. האמת תומר, מערכת מצויינת, בלי הערות גם. מ.ע.ו.ל.ה! בהצלחה בהמשך עם המערכת, טל, מנכ"ל חברת לייטסרב בע"מ. נ.ב, דבר איתי אם אתה צריך משהו, עזרה במשהו (לא תכנות), דומיין, אחסון, שרת של משהו. דבר איתי. Last edited by Linux; 08-12-06 at 23:11.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
שכחת להוסיף, 'ניהול לקוחות' במערכת הזאת.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|