|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() שלום.. אני קניתי מעדן דהן www.Pro-host.co.il
שרת יעודי ב- 400 ש''ח.. בקשתי מאבא שלי להפקיד לו תכסף כי הוא נשמע לי בנאדם טוב וגם המליצו לי עליו ואל המחירים שלו.. הוא אמר לי כאשר תפקיד תקבל את השרת כעבור 4 שעות מרגע התשלום.. אמרתי לו שבא שלי מעביר לו מהחשבון שלו לחשבון שלך הוא אמר לי אוקי והעברתי לו תכסף! אמרתי לו שאני יעביר לו את הכסף הוא אמר לי אוקי ויום למחורת הכסף הועבר אליו על ידי העברה אני מתקשר אליו בשעה 4 והוא אומר לי שהכסף נכנס אבל הוא לא יכול משוך אותו.. חחח הוא אמר לי תתקשר אלי מחר אני ימשוך את הכסף ויתן לך את השרת אמרתי לו אוקי הוא אומר לי אני צריך משוך את הכסף כדו לאחסן אותו! מזה השטויות האלו אתה מנככ''ל של חברה השכירו ממך שרתת יהודי אחרי שהעבירו לך תכסף אתה צריך לפתוח תשרת עם הכסף אכן נכנס לחשבון והוא נכנס!! על עוקץ כזה אתה יכול לשבת כמה שנים טובות ואני לא מגזים..יום למחורת אני מתקשר אליוו ואני שואל אותו מה עם השרת שלי הוא אומר לי שעדיין אי אפשר למשוך תכסף.. אמרתי משהוא לא הגיוני פהה אני כבר יומיים מחכה לשרת שהוא הפתיח לי שאני יקבל אותו באותו יום אחרי ההפקדה! אני מתקשר אליו היוםם והוא ממשיך עם התרוץ הרגיל שלא לא הצלחתי ללמשוך תכסףףףף יש בעיה בבנק ועוד כל מני תרוציםםם.. מזה אמור להיות ?!?! זה חברה מוכרת שעובדת על לקוחות זה פשוט בזיון לכל החברות שמוכרות שרתים יעודייםםם.. זה לא שזה לא חברה מוכרת זה חברה גדולה הרבה מכירים אותה.. והוא עושה לי קטע כזה www.Pro-host.co.il אני לא יודע מה לעשות |דמעות| Last edited by Raz12; 26-12-06 at 16:25.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|