|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
האם מערכת CMS תתפוס
שלום לכם התחלתי לעבוד על מערכת CMS
והיא בשפה האנגלית היא מיועדת לקהל הישראלי אני רוצה לדעת עם תתפוס כיום מערכת CMS כי אני מעוניין למכור אותה גם מי בידיוק צריך מערכת CMS היום? בעיקר שיש רבות בחינם תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחח לא יודע, לא נראה לי ששוה לך יש יותר מדי קיום, תנסה למצוא משהו , איסה אופציה שתהיה יחיודיות למערכת שלך, ושתמשוך אנשים - אולי זה אחד הפתרונות.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מ.תיכנות
|
לא נראה לי שתעזור לך מערכת כזאת בעיניין של רחב.. הרי יש מלא מערכות כאלה, והרבה חינמיות שהן דווקא די טובות
![]() לך על רעיון מקורי שהוא לא תחרות אתרים, פורום, מערכת עריכת תוכן וכול השטויות שמסביב, כולל משחקי דפדפן כי גם זה כבר יחסית חרוש, ולא יתפוס טוב לפי דעתי. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
יכול לתפוס, תלוי איך תשווק אותה.
אם תבנה לה אתר מושקע יחסית עם דמו, אפשרות קניה און-ליין (דרך paypal), תעדכן אותה כל הזמן ותיתן תמיכה טובה - תוכל לעשות כמה גרושים ממנה.
# 5 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
איך אתה, בתור בן-אדם עצמאי יכול לקבל תשלומים לחשבון בנק שלך בארץ? במקום לסבך את כל העסק הזה, paypal פותר את הבעיה בשניה
![]() |
# 7 |
מ.תיכנות
|
ממתי paypal זה לחשבון בארץ? :S אני זוכר טוב שזה לבעלי כרטיס אשראי בין לאומי
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אם תצליח למכור אז אני בטוח שרק ללקוחות עסקיים כי אני מתאר לעצמי מה יהיה המחיר |לב|
ואם אתה כבר מוכר לקהל פרטי , אז כבר תעשה ככה שב CMS יהיה דברים שאין בחינמיות... (CMS = Contect Managment system נכון ? ) |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אה, וכרטיס אשראי בין-לאומי זאת ממש אבל ממש לא בעיה.
![]() |
# 10 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|