|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
מה אתם חושבים על החברה שלי[בבקשת רועי]
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואם כבר אני בעצמי לא מכיר תחברה לא התנסתי בה אבל שיהיה בהצלחה |
|
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
שירות ממש אחלה! מהירות ויציבות! הסתכלתי שם בכמה אתרים, אני חושב שאני יקנה ממכם איחסון! ממש מהיר! :qqb014:
|
![]() |
# 4 |
משתמש חדש
|
"תראה מי שלא לקוח שלך לא יכול להגיד איך היציבות השרות והמהירות ולדעתי הלקוחות צריכים לתת תביקורות ולא שמנהל או גוף אחר בחברה ישאל איך החברה
ואם כבר אני בעצמי לא מכיר תחברה לא התנסתי בה אבל שיהיה בהצלחה" הנושא הזה ניפתח על ידי בקשת רועי אחד מי לקוחותי
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ועש השירות והשרת כמובן.....
Last edited by Sand_Storm; 30-10-05 at 21:32.. |
|
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
רק לקוח יכול לשאול את השאלה הזאת.
אתה בתור מנהל החברה עושה טעות שאתה שואל את זה. -כולם יחשבו שאתה סתם מנסה לפרסם את החברה שלך. |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
נכון זה מה שאמרתי פשוט תבקש ממנו שירשם או שהוא כבר רשום ושיכתוב כבר ביקרות טובה ויפה כי זה באמת נשמע שאתה בכוח מפרסם תחברה ..
עריכה: אני ממש לא קולט פה משהו...זה אפילו לא ביקורת הוא שואל איך השרות והחברה אבל הוא כבר מאוחסן אז מה הוא שואל:S הוא אמור לת ביקורת שהוא מרוצה\מאוכזב מהחברה ולא לשאול אותנו הוא הרי לקוח הוא אמור להגיד איך כל זה באמת שלא מובן לי כל הקטע הזה.. |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
רייסלרים שלנו, לא צריך להוסיף הרבה
|
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
בסדר בסדר אחי D:
|
![]() |
# 10 |
משתמש חדש
|
זה שהם רייסלרים של Actserv, זה רק מעיד על השרתים שלהם.. במקרה הזה, טובים..
זה לא אומר שהתמיכה שתקבלו היא התמיכה שתקבלו בActserv.. וזה לא אומר.. שמנהל HostAN הוא מנהל ActServ... מסכימים איתי? עכשיו.. אנשים.. אוהבים לפתוח חברות אחסון.. כן, גם אני אהבתי את זה.. זה טוב משעשע מאוד אבל לצערינו הרב לא כולם מספיק מוכשרים בכדי לפתוח חברת אחסון מצליחה.. אני לא מדבר ספציפית על החברה הזאת.. אני מדבר בכלליות רבה. עכשיו.. החברה עצמה, ממתי...... ממתי מבקשים ביקורת על החברה של עצמך?! זה כבר לא במודה.. :qqb008:
|
|