![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
מבקש ביקורת על מפרט
שלום, אני רוצה לדעת כמה המפרט הזה שווה, ואם אפשר גם הצעה למפרט ב4000₪ לא כולל מסך.
המחשב מיועד למשחקים אבל לא חייב שהם ירוצו בהגדרות גבוהות. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUE E4300 1.86Ghz 800Mhz 2MB לוח אם: intel ISELTON 946GZISSL 1066Mhz זכרון: 512MB*2 DDR2 667Mhz דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 7200RPM SATA 2 כרטיס מסך: INTEL GMA 3000 GRAPHICS o\b כרטיס קול: Intel high definition Audio 5.1 o\b צורב: SAMSUNG DVD-RW כונן דיסקטים 1.44 MB כרטיס רשת intel 10/100 o/b מארז micro ATX 300W מקלדת: Microsoft wireless optical dsktp 700 USB רמקולים 180W+subWoofer |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
אני ממש לא מבין את הפורום הזה...
אני שולח הודעה בקשר לנושא כלשהו ואף אחד לא מעוניין לענות..תתבישו לכם! ועוד אתם מציגים אותכם כפורום "אחסון האתרים הגדול בישראל" חרטא!! וזו לא הודעה ראשונה שלי אני כבר כתבתי הודעה אחרת בקשר למפרט וכלום אף אחד לא עונה! אתם פשוט חרא פורום.ואני חושב עם בכלל להיכנס לכאן שוב ולראות אם משהו הגיב כי גם ככה אף אחד לא יכנס לראות את מה שאני כתוב! זה פשוט מגעיל! |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
המעבד הזה יצא כבר?
![]() בכל מקרה, מחשב מאוד מאוד מאוד תקציבי ולא משהו יחסית למחיר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חח שאנחנו נתבייש?
תת-רמה.. מגיע לך אזהרה ואפילו הרחקה מהפורום. ופרנצפיפ אני יגיב עכשיו ![]() כרטיס מסך גרוע, המעבד אני לא חושב שיצא עדיין בכלל כמו שעומרי אמר וזכרון גנרי. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
כל זה ב4000??
שווה גג 3000! |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אף אחד לא חייב לך שום דבר, אם רוצים יענו לך, אם לא, לא. את החוצפה שלך תשאיר בחוץ, ואם זה לא מתאים לך אז כמו שאמרת אתה מוזמן גם להשאיר את עצמך בחוץ. ושוב אני אגיד, אף אחד, אבל אף אחד מחברי פורום זה לא חייב לך דבר. בברכה, אלמוג. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
אוו סוף סוף!
שאתם רואים משהו פתאום קצת שונה אתם מגיבים?!? לא הייתם יכולים לפני?!וזה לא שאני אומר שאתם חייבים להגיב! אני פשוט אומר שאם משהו רואה ואני שמע מחבר שזה פורום טוב ושתמיד עונים אני שולח לכם 2 הודעות ובשניהם אתם לא מגיבים. ובאחרים, לכולם הגבתם דרך אגב. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא ממש, הגיבו כי אני הגבתי.
![]() אני הגבתי כי סתם היה משעמם לי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|