|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עיצוב ההוסטינג הראשון שלי
היי
החלטתי לעשות עיצוב הוסטינג...עבודה של שלושה ימים ![]() ובכן...הנה: http://img413.imageshack.us/img413/7...rv1copyts5.png אני ישמח לתגובות בונות מאחר וזהו העיצוב הראשון שלי בתחום ההוסטינג. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מעוצב יפה מאוד אחי,
בעבר עיצבת דברים אחרים? ותגיד אחי אני מעצב לפעמים ובא לי לעצב גם איזה הוסטינג, מאיפה לקחת את הסמלים האלה למטה שתמיד שמים??? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תאמת זה לא נראה כאילו זה עיצוב ההוסטינג הראשון שלך ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אם זה עיצוב הוסטינג ראשון שלך- אז זה מאוד מאוד מרשים
![]() תשפר לוגו ותעלה את הברוכים הבאים יותר למעלה, ולדעתי הוא כשיר למכירה Last edited by sagi.av; 11-01-07 at 22:54.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
יפה מאוד לראשון!!!!
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בכוונה כתבתי עיצוב הוסטינג ראשון ולא העיצוב הראשון...יש לי ניסיון בעיצוב אתרים...פשוט אף פעם לא אהבתי (אני עדין לא אוהב) לעצב עיצובי הוסט...אך בכל מקרה צריך לנסות מידי פעם דברים נוספים...
תודה רבה לכל התגובות שלכם... Dr.Bug - אההההם בתור משהו שמתעסק בבנית אתרים דיי הרבה זמן אני יודע מה אמור לכלול כל שרת אז לכן נכנסתי לאתרי הבית של כל ספק / ארגון ולקחתי את הלוגו שלהם...הקטנתי והנה התוצאה... LDan - אכן לא השקעתי בו...מהסיבה הפשוטה שאני לא סגור על השם sagi.av - ראיתי פה בפורום הרבה עיצובי הוסט וכולם ממש דומים אחד לשני לכן רציתי לנסות תבנית משלי... אני ישמח לתגובות נוספות וגם להצעות לשיפור ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
יפה מאוד ! אהבתי.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|