|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
![]() מי שיודע בpaypal צריך לאמת עם כ.א./חשבון בנק
אין לי אפשרות לעשות את זה לכן.... אני צריך מישהו שיאמת לי את זה אני יביא לו גישה לחשבון והוא יאמת מה שצריך ואחר כך מצידי ימחק את המספר כ.א. (אם אפשר) התשלום יהיה לאחר מספר ימים אחרי האישור(פשוט רק אז אני מקבל את הכסף) התשלום הוא-עלות האימות+3 דולר אם אני לא טועה מישהו אמר לי שעולה 1.95 דולר אז אני ישלם למאמת 5 דולר(פירגנתי קצת...) כדי למנוע אי הבנות/תגובות מיותרות הצעות רק פה /בפרטי זה ההצעה-מי שלא רוצה/מסכים בבקשה שלא יפנה(אלא אם כן יש לו הצעה אחרת דוגמא: תיכנות מסויים בעד האימות) את התשלום אני מעביר דרך paypal עד כשבוע לאחר האימות(אני צריך לקבל את הכסף) |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
זה לא ממש שווה..
אחרי שמשמים את הכ.א ומוחקים אותו עדיין יש שיטות לראות את המספר כ.א
# 3 |
הוסטסניון
|
טוב ידעתי שתגיע תגובה כזאת
בכל מקרה... אני לא יעשה את זה -אם יש למישהו ספק באמינות שלי הוא יכול לשאול אנשים פה בכל מקרה זה ההצעה ואני יעזור וינסה למצוא דרך כלשהי כולל פניה לpaypal שימחקו את ה כ.א. לתמיד זה ההעצה שלי אני פשוט חייב לאמת את החשבון כי אין לי דרך לקבל כסף בלי זה... בבקשה רק מי שרוצה שיגיב |
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
אי אפשר למחוק את הכרטיס אשראי, אתה לא תוכל להשתמש בחשבון פייפל שלך אם אתה מוחק את הכרטיס אשראי שלך אח"כ.
אתה צריך כרטיס אשראי למקרים בהם לא תוכל לכסות תשלום שהתחייבת לו אז הם פשוט מורידים לך את זה מהכ.א. עכשיו מי שנותן לך כרטיס אשראי לוקח את הסיכון שבמקרה שאתה לא משלם משהו קטן או סכום כלשהוא ואין לך מספיק כסף בחשבון בשביל לכסות את התשלום אז יורד לו כסף מהכ.א שלו. אני לא מאמין שיש פה מישהו שיהיה מוכן לעשות את זה.
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם אתה מספיק מבוגר, תוציא כרטיס אשראי משלך, אם לא אני מציע לך לבקש מההורים, זה באמת לא סיפור גדול. האתר מאובטח בצורה מעולה. אם הם לא מסכימים, אני מציע לך אז לוותר על כל הרעיון של PayPal, אף אחד לא יהיה הרשת ביטחון שלך אם לא תשלם על משהו...
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|