![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
BULLHOST /// עיצוב הוסטינג
שלום,
החלטתי לשפר עיצוב ישן שלי... עשיתי שיפור די רציני... העיצוב הוא אם צבעים מיוחדים ויוצאים מן הרגיל העיצוב למכירה כל מי שמעוניין שישאיר פרטים בהודעה אני מאוד אהבתי את העיצוב מקווה שאהבתם,dm-design. http://img49.imageshack.us/img49/6026/bullhost4qh.jpg
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נחמד
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
די להספאים תפרטו מה לשפר אם צריך לשפר וכו...
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד,
הבאר ריק מידי ויש מקום לשיפור תגוון בצבעים האתר נראה מת חסר בו חיים הלוגו נחמד מאוד כל הכבוד. החלק התחתון מתחת לחבילות הוא לבן מידי החלק של המפרט טכני (העיצוב שלו) נחרש מזמן החבילות נחמדות אני חושב שאם היית מפריד אותם היה יותר טוב העיצוב יפה, השיפור אני מאמין יצא הרבה יותר טוב מקווה שעזרתי, בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אחלה עיצוב, אחלה מעצב..
אהבתי את הצבע. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
עיצוב "שחיף" - ארוך ולא רחב (פחות מ-700 פיקסלים ברוחב אם מורידים את המסגרת השחורה).
הבאר גדול מדי וריק מדי, או שתוסיף עוד אפקטים או שתקטין אותו משמעותית. גם מה אלו הכפתורים האלו על הבאר? שמת לב שהם שוברים את הבאר בקצה הימני? למה אתה גם שם תמונה של ספק כוח ליד המפרט מחשב? :\ מה הקשר? תשנה את זה... בחלק של הברוכים הבאים, בתמונה שם, שמת השתקפות, היא לא ממורכזת ויחסית קטנה לתמונה, גם דורש שינוי. סך הכל מבחינת מבנה, די סטנדרטי אבל דורש עוד עבודה, בהצלחה
# 7 |
חבר מתקדם
|
אממ ... הכיתוב בלוגו קצת "צועק" מידי בשבילי והשארת את צד שמאל ריק ומהאמצע וימינה הכול מלא זה קצת לא שיוויוני ולא אהבתי את זה
חוץ מזה נחמד מאוד ושגרתי גם כן
# 8 |
חבר וותיק
|
עיצוב נחמד, מבנה טוב, צבעים לא.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|