|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() שלום לכולם,אז באמת החלטתי לפתח את הרעיון של המכרז והחלטתי שוב לפתוח מכרז והפעם על שני עיצובים מרעניים במחיר מרענן עוד יותר הראשון אתר דייטים והשני עיצוב להלבשה תחתונה. ושניהם רק במאתיים ש"ח.
לצפייה בעיצוב הראשון לחץ כאן! לצפייה בעיצוב השני לחץ כאן! מחיר ראשוני: 110 ש"ח. קפיצות: 10 ש"ח ומעלה. מחיר לקנייה מיידית: 200 ש"ח. קנייה מיידית: בכל שלב במכרז, מלבד סיומו, אדם אשר יציע 200 ש"ח על העיצוב, יקבלו באופן מיידי לאחר התשלום. תאריך סיום: 27.01.07 בשעה 20:00 ו\או שעתיים לאחר ההצעה האחרונה. הערות חשובות: - ניתן לשנות את צבעי האתר לפי בקשת הלקוח. - ניתן להוסיף פלאש באתר (עם תשלום סימלי!) בהצלחה לכולם ומכרז נעים, איתי נעמן. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
העיצובים לא ממש שימושיים,
אני מציע לך ללכת על עיצובים לחברות אחסון \ חברות עיצוב וכו'. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מכיר לא מעט אנשים שעושים זאת ועושים ככה את הכסף שלהם פשוט מביאים את הלקוח ומרכזים את כל העבודה תחתיהם כך שהלקוח בעצם משלם על ראש שקט. מה שכן הוא יוכל להתחיל לעבוד עם אותן חברות עיצוב או עסקים שמספקים את השירותים הללו... |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אקס מנהל
|
הועבר.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אחלה עיצובים באמת אהבתי אותם
אבל אני לא מאמין שתמצא את קהל היעד בפורום של נערים - ילדים אגב יש מצב שאתה מסביר לי את עשית את הריבועים באמת של הדייט ? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
אוף זה מרגיז עם אתם לא מציעים מחיר על תגיבו סתם הודעות ספאם...
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
המחיר כולל קידוד מלא + עמוד פנימי?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
ממ אחלה עיצוב אבל לא שימושי
לפחות על פי דעתי ובאמת עיצובים מרשמים ויפים בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
לא רע בכלל שניהם.
אבל קהל היעד פה בפורום הזה לא הכי זקוק להם XD אני מציע לפנות בפורומים או אתרים שיותר קשורים לנושאים כאלה שיהיה בהצלחה מקווה שתצליח =] |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|