|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מעצב - קניית עיצוב הוסטינג.
אני מעוניין לשכלל את החברה שלי
ולהוסיף למה כמה דברים כמו למשל דומיין ישראלי ועוד..עיצוב הוא בין הדברים שחשבתי עלייו אז ככה אני רוצה עיצוב פלאש ( פלאש בלוגו ובבאר ) ואני רוצה עיצוב מקצועי ואיכותי בכדי שאנשים יוכלו להיכנס לחברה ולראות שהיא בהחלט איכותית ! ולא סתם עוד עיצוב מגעיל.. ניתן לצור איתי קשר איסיקיו : 24261818 מסנג'ר : elbilia1@hotmail.com אימייל : elbilia1@013.net כמובן שאני רוצה הצעות מחיר שיהיו כמה שפחות יקרות , וחובה גם להראות עיצובי הוסט בלבד של אותו המעצב המעוניין |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
500 ש"ח PSD של עמוד ראשי + פלאש בבאר
----------------------------------- עיצובים אתה יכול לראות בתיק עבודות שבחתימה ----------------------------------- לקוח קיים של PSD + FLASH תוכל לראות פה: http://www.israel-serv.co.il עוד לקוחות קיימים: www.roop.co.il www..com וכד'
# 3 |
חבר מתקדם
|
![]() נשמח לעבוד לצידך.
עיצוב מותאם אישיתי: 300 ש"ח. נ.ב - אנו לא מרבים לעצב עיצובי הוסטינג אך הנה לך כמה מעיצובי ההוסטינג שלנו: 1|עיצוב הוסטינג ראשון. 2|עיצוב הוסטינג שני. יום טוב.. Last edited by etaynaaman.com; 04-02-07 at 13:07.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
שלום,
אשמח לעצב לך את האתר המבוקש אתר יצוגי,יחודי,ומקצועי מחיר : 300 ש"ח Psd כמו כן אני עובד אם פלאשר מצויין ועבודת שילוב יהיה טובה ומאוד ומשתלמת לך אתה מוזמן להתרשם מתיק העבודות הזמני: www.dm-design.deviantart.com אנא צור איתי קשר באחת מהתוכנות הבאות : איסיקיו : 207610173 מסנג'ר : itaidragonman123@hotmail.co.il *מסנג'ר עדיף יום נעים
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 5 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
שלום לך
שמי ניר ויצמן ואני מעצב גראפי. יש לי את העיצוב הבא: http://img440.imageshack.us/img440/7...stbuildqf3.gif הוא עולה 100 ש"ח לPSD או דומיין ישראלי לשנה. אם אתה תקנה אותו עד סוף השבוע תקבל גם דומיין תואם ועוד כמה דברים נחמדים במתנה. לגבי פלאש- אני לא פלאשר אבל אם אתה ממש צריך אני אוכל למצוא לך פלאשר כי אני מכיר כמה ממש טובים. אתה מוזמן ליצור קשר לגבי פרטים נוספים(פרטים ליצירת קשר מפורטים בחתימה). ערב טוב, ניר ויצמן.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|