|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[עיצוב] פורטל משחקים! חדש!
שלום לכולם
הנה העבודה האחרונה שלי: http://nirstyle.net/mp.html מי שרוצה לקנות שישלח לי הצעה{כספית בלבד!} בהודעה פרטית או שיצור קשר באחת הדרכים המופיעות בחתימה. אשמח גם לתגובות שבת שלום, ניר ויצמן
nirstyle.deviantart.com אימייל: nirl28 [at] gmail.com מסנג'ר: dardy_nir10@walla.co.il Last edited by the-wolf; 17-02-07 at 14:53.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא קשור בכלל לנושא. מתאים אולי לאתר בנושא "צבע תכלת" :\ מה שאני מנסה להגיד, עם צבע אחד לא בונים אתר.
# 3 |
חבר חדש
|
צבע לא מתאים בכלל לנושא, מבנה לא קשור, לא רואה כאן משו מיוחד שאפשר להתלהב.
בהצלחה.
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
דווקא אהבתי ת'עיצוב..
בהצלחה במכירה אחי |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
תודה על התגובות
אני אקח את מה שכתבתם לתשומת ליבי
# 6 |
חבר מתקדם
|
יותר מידי תכלת וחלקים לבנים, העיצוב גם נראה די פשוט...בהצלחה.
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
חביב אך משעמם ורגיל
# 8 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ואיי אחי ממבט ראשון זה נראה כאילו אתה רק אחד שמתחיל בפוטושופ ..
ועוד מה ? אתה ממהר למכור אותו איפה ההשקעה של העיצוב ? זה עיצוב שב 5 דקות בלי להעליב אני עושה אותו (יותר יפה) כך לצומת ליבך ותשקיע יותר בעיצוב לפני שאתה מציג .. בהצלחה אחי ושבוע טוב ומבורך ![]()
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני בטוח שלא התכוונת להיות בוטה כ"כ אבל תקרא בבקשה את התגובה שלך לפני שאתה שולח אותה ותשאל את עצמך האם ההית במקומי איך ההית מרגיש. תודה על שאר התגובות...מחר אני אשפר את העיצוב
![]() |
# 10 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אז ככה :
תוסיף מסגרת לעיצוב .. כי אני רואה שאין לו גובלות הכול רקר גראדינייט .. כל תיבה תעשה מסמגרת חלשה כזאת אפור משהו חלש שיראו גבולות ולמה הכול כחול ? תגוון אחי בכל מקרה תשפר ותציג ![]() לילה טוב נשמההה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|