|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
![]() שלום שלום
כבר די הרבה זמן לא עיצבתי אתר, בעיצוב הזה חיפשתי משהו נקי, בצבעים בהירים וסטנדרטים כי בדרך כלל אני עושה עיצובים בצבעים לא רגילים לעיצובי הוסט(כתום, שחור וכו...) ורציתי שיהיה לי כמה עיצובים מכל הסגנונות. למרות שניסיתי לעשות אותו יותר "רגיל" יש בו טאץ' מיוחד ואת הסגנון שלי. גם הלכתי על מבנה מיוחד ולא הכי רגיל לא לוגו ואז ישר תפריט השקעתי הרבה, אני אהבתי מקווה שגם אתם: לעיצוב: לחצו כאן למ ישלא עובד: http://img294.imageshack.us/my.php?i...ervcopybu8.png מי שרוצה העיצוב למכירה! ירון Talent ![]() Last edited by Talent; 24-02-07 at 22:34.. |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא נראה לי שיש מה לשפר... מקצועי, יפה..
|
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אהבתי
![]() בצורה מוזרה אבל נחמד מאד נחמד לדעתי צריך להוסיף עוד קצת בלוגו (התמונה למעלה) פלאש יתאים שם ממש בול! |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ואני כרגע לומד פלאש אז בהמשך אני עוד יוסיף פלאש לעיצובים שלי. ולמה בצורה מוזרה חחח תודה ![]() |
|
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
קצת פלאש והכול מושלם
אהבתי מאוד מקצועי ושונה בהצלחה!!! מהמם! |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
מבנה מיוחד? לא ממש. אם זה ששמת את הלוגו במקום לא טבעי אתה קורה מיוחד אז אתה טועה. האמת שהמיקום שלו ממש לא טוב, הלוגו צריך להיות בולט, הלוגו הזה הוא מה שמסמל את החברה יותר מכל, המקום שלו צריך להיות בראש.
לגבי כל השאר, יש חוסר אחידות ושבירה של הקווים. וד"א, כדי לשנות גודל של ריבוע עם פינות מעוגלות לא משתמשים ב-transform tool, אתה לא שומר על הצורה העגולה בקצוות ככה.
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בין הבלוק של הברוכים הבאים לבין הבלוק של השרת מתחיל זה הכל כל השאר אחיד |
|
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יש לך עוד מה ללמוד, בהצלחה (: |
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אהבתי מאוד, רק הבאר למטה לא נראה משהו, תנסה לעשות אותו כהה כמו הלמעלה, בהצלחה.
|
|