|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
[דרוש] שם לעסק חדש.
שלום לכם, פורום הוסטס.
בימים הקרובים ייפתח עסק אירוח-אתרים ורישום שמות מתחם תחת ניהולי, היום בצהריים נדהמתי לגלות שהשם אשר ייעדתי לעסק תפוס, דבר גרר לדבר - ונתקעתי חסר שם. מסיבה זו כעת אני פונה אליכם, אני זקוק להצעות! מוזמנים להציע שמות, תודה, Dean. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
UpSites
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
steps
איתך צעד צעד ויש עוד אחד ממש יפה אבל השמור אותו לעצמי (: |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
OMFG, זה עסק! שם העסק הוא מה שמיצג אותך, מדובר בהחלטה רצינית (לא משהו שפותחים עליו נושא).
![]() |
![]() |
# 5 |
t tc tcp tcp/ip
|
טוב בוא נצחיק אתכם קצת?...
תעשה כמוני, קראתי לעסק שלי על שם באג בסקריפט שמשגע אותי שנים. לחץ כאן כדי לראות ולצחוק!
חבר בקהילה
|
מצטער אך זה לא מצחיק כי שם של עסק אמור להיות בעל פירוש.
QuickServ.co.il שירות מהיר הדומיין גם בבעלותי. האמת שם חזק מאוד אני רציתי לפתוח עליו עסק אבל מסיבות אישיות החלטתי לוותר על זה. עם אתה מעוניין לקנות צור קשר בהודעה פרטית. אלירן. Last edited by Tattoo; 17-03-07 at 00:58.. |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
עם כל הכבוד QuickServ זה שם באסה, וגם ארוך מדי. |
|
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
שוסטר שסוטר מה יהיה הסוף איתך עד מתי תמשיך לבלבל את המוח!
תעשה טובה את העצות שלך שמור לעצמך ותחרטות שלך. כן יום אחד יבוא מישהו יגיד לו תגיד מה הפירוש של השם של החברה הוא יגיד לו סתם באג שהיה לו פעם מה אתה עושה צחוק תגיד לי? והשם של הדומיין שלי לא ארוך מר שוסטר QuickServ זה קליט ! ותעשה טובה אל תגיב יותר כי אין לי כוח אלייך. |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ב. לא צריך שום משמעות, השמות הטובים ביותר הם שמות שהגיוניים בעיניך (לא חייב בעיני אחרים). ג. השם של הדומיין שלך מאוד ארוך, שם מוצלח לא מכיל יותר ממילה אחת (ומילא מילים שהגיוניות). ד. אני לא כל כך שואל אותך אם להגיב, ואם אין לך כך אלי אתה מוזמן להתרחק מHosts, כי אני נשאר. ![]() |
|
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
תודה למציעים,
עמרי - אני יודע ששם לעסק זה דבר מאוד חשוב, שלא מתאים לפתוח עליו נושא... אבל אני לא מחפש פה שם מדוייק, אני מחפש סגנון יפה, שאני אתחבר אליו, ולפיו אבחר את השם המרכזי. QuickServ, עם כל הכבוד, זה שם נחמד אך לא מתאים. אני מחפש משהו שיהיה מילה אחת, ללא המילים "Serv" או "Host". |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|