|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[השוואה] בין 2 פאלפונים
טוב תקשיבו אני מתלבט נורא בין 2 פלאפונים
אני לא רוצה המלצות על פלאפונים אחרים רק שתגידו איזה יותר טוב ולמה סוני אריקסון w800i או k610i אני יודע שהK דור שלישי אבל זה עדיין לא אומר שהוא יותר טוב תודה לכולם מראש |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
למה לפתוח 2 אשכולות?
הייתי הולך על ה w800i לדעתי עיצוב יפה יותר ואיכות שמע מעולה..
# 3 |
חבר מתקדם
|
אתה צריך בכלל את שירותי הדור השלישי?
# 4 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
בעיקרון כל מי שקונה דור 3 משתמש חודש ומפסיק
# 6 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
הם ניסו להכניס חזק את הדור השלישי אבל בעצם הדור השלישי עובד חזק רק בצבא ובאיכות הרבה יותר טובה.
אף אחד לא משתמש בדור שלישי יש לי את הסוני אריקסון W800I יש לי אותו כבר יותר משנה ולא נמאס ממנו. מה שכן יש עכשיו W850 למרות שלא ביקשת פלאפונים אחרים אבל זה מאותו הסדרה, לא בדקתי אותו אבל הוא נראה אחלה. הדבר היחידי "שמבאס" בW800I זה שהרמקולים שלו לא גבוהים כל כך עדיין שומעים אבל יש פלאפונים אם יותר אבל כשאתה שומע עם אוזניות[מה שאתה מקבל עם הפלא] זה דבר ראשון האוזניות בין האיכותיות שראיתי ושמעתי, ושומעים בעוצמה מעולה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
אני חושב שיש לך טעות בדקתי w800i יש צליל יותר חזק וטוב
http://www.gadgetim.co.il/contentIte...09&parentID=43 תחפש שם... אני מצאתי לאט לאט רשום על נגן המוסיקה ומשווים אותו לw800i |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
שיחות וידאו אונליין, אם אתה באורנג'- אז גם גלישה חינם דרך UWAP..(כלול בחבילת UMTS BASIC)
# 9 |
הוסטסניון
|
כדאי על הדור שלישי - מסיבה אחת, מתישהו כולם יהיו בזה. זה בילתי נמנע. חוץ מזה תקבל עוד אחד יותר בזול... למשפחה
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
אני רוצה לדעת עם הצלצול שלו w800i חזק
כמו שאומרים ושיש רק איזה 2 פלאפונים שהפולי הצלצול שלהם יותר חזק מישהו יכול להגיד לי עם זה נכון שאני ידע בבודאות? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|