![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
חברה למכירה...
טוב מה שמדובר פה בעיקרון זה שינוי שלי..
אני פותח חברה חדשה שמתמחה במתן אחסון ברמה מתקדמת וחדשנית בשיטת פעולה שונה... עם שם חדש ואתר חדש וכ'ו... ואני מציע פה משהו די גדול ונדיר... ישראל-סרב , חברה שקיימת כבר שנתה וביססה את שמה ומעמדה בעסקי האחסון בארץ.. מוצאת למכירה המכירה כוללת דומיין www.israel-serv.co.il וגם www.israel-serv.net וגם עיצוב בשווי 600 ש"ח שמעוצב ומתכונת בצורה מדליקה.. וגם שם ומעמד של שנתיים - כאשר הרבה אנשים מכירים את החברה ונכנסים מלא לקוחות פונטנציאלים לדומיינים... שימו לב - הלקוחות לא כלולים בעסקה.. הלקוחות שהיו לישראל-סרב יקבלו הצעה לעבור לעסק החדש שלי וכל אחד יחליט החלטה שלו.. מה שנמכר פה זה השם של החברה , הוותק הנדיר , העיצוב היפהפה והחדש... והדומיין כמובן המחיר לעסקת חבילה המעולה הזאת : 3000 ש"ח בלבד אם אתם רוצים גם להתחיל עם שרת יעודי חזק מסוג פנטיום 4 עם 2 ג'יגה זכרון זה יהיה רק בתוספת 1600 ש"ח נוספים.. ככה שב4600 ש"ח בלבד יש לכם עסק שקיים שנתיים , עם שם מעולה והמון לקוחות פונטנציאלים שמכירים את החברה.. ההוצאה לאחר מכן היא מינימלית והפונטנציאל להכנס לרווח מהיר מאוד תוך מספר שבועות בלבד (במידה ואתם עצמכם יודעים לדבר עם אנשים ולתחזק את השרתים) הוא עצום. שוב אני מציין לכל הלקוחות שלי וכ'ו ....אני פותח עסק נפרד שעובד בצורה אחרת עם מחירים אחרים ודברים חדשים ...ישראל-סרב היתה חברה מדהימה ומצליחה ביותר במשך שנתיים שלמות ונדירות, אבל אני פותח מחדש משהו עם חזון אחר ,דרך פעולה חדשה ומעניינת ואני לא רוצה לשים את זה על ישראל-סרב. שוב אל תשכחו אתם קונים פה וותק של שנתיים (דבר אדיר..) , שם מעולה ושני דומיינים שנכנסים אליהם לקוחות פונטנציאלים..וגם שרת מעולה.. מעוניינים ? עכשיו מה שנותר זה לפנות אליי בICQ 891080 או מסנג'ר ben@israel-serv.net או פלאפון 0525680075 שבוע טוב. Last edited by 2is.us; 02-03-07 at 01:31.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
פישש נשמע אחלה
אני יצור איתך קשר
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|