|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[ביקורת] או איך שתקראו לזה רעה על סרב מי
שלום לכם,
בראשית דבריי אני אתחיל מזה שאסור לעשות עסקים אם החברה סרב מי פשוט ילדים קטנים,ובלתי אפשרי לעשות איתם עסקים זמינות בתוכנות המייסרים כמעט ואין , סרבי מי חיפשו עיצוב אני הצעתי את עצמי העסקה הייתה הם מביאים לי דומיין תכנות ופלאש בתמורה לעיצוב הצגתי להם את העיצוב הוסטינג הם בחרו אחד,עכשיו הם התחילו לעבוד אחד מהם יותר נכון אחרי לפחות כמה ימים הוא התחיל והכל היה סבבה אבל כל פעם שאני אומר להוסיף משהו הוא עושה הצגות או משהו,החבר השני בכלל לא אכפת לו מהעסקה הוא אמר לי יותר אני לא מתערב בינכם ... , אמרתי בסדר איך שתרצה , אמרתי לחבר שלו להוסיף עוד כמה דברים והוא מתנהג בחוסר נימוס ופתח בקללות , אני לא יגיד שלא הגבתי לו בקשר לקללות כי לא היתה ברירה , אני מודה לזה שזה הייתה טעות שהגבתי לו גם אם קללות,אבל תסכימו איתי שמתחילים לקלל אותכם קשה לא להחזיר ברצוני להגיד גם שהרצינות שלהם ירדה לרמה 0 הם בכלל לא רציניים תוך חודש הוא רק עשה משהו קטן ששאלתי מתכנתים ואמרו לי אני עושה דבר כזה תוך יומיים...בקיצור החלטתי לפוצץ את העסקה , לכל מי שרוצה לעשות עסקאות אם סרב מי אל תעשו,התנהגות ילדותית אי זמינות באיסיקיו או המסנג'ר,כל דבר שסוכם מתחילים לעשות פוזות,הוא אמר שהוא יתן אליי ביקורת רעה אבל רואים שהוא לא נתן כי הוא יודע שההתנהגות שלו לא בשמיים,אני לא יודע אם תקראו לזה ביקורת או מה שתרצו אבל עסקים וסרב מי לא מתחברים ביחד,זוהי אזהרה... לפי מה שראיתי אני לא היחידי שפתח אליהם ביקורת רעות,יש להם כבר ביקורת רעה בעבר... הסיכו מסכנות
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com Last edited by dm-designns; 06-03-07 at 17:43.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|