|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
אז למה כדאי להשתתף בתחרות?
שלום לכל חברי הקהילה,
אני מקווה שקראתם כבר את האשכול אודות התחרות קידום אתרים החדשה. אז למה זאת שונה מאחרים? מפנ שרוב המשתתפים בתחרות יהיהו חברי קהילת הוסטס... הרבה יותר סיכוי לזכות מאשר בתחרויות עולמיות אחרות. דיברתם פה רבות על כך שאתם צריכים להוכיח את עצמכם אז למה לא עכשיו ועוד לקבל על זה כסף? כל מה שצריך לעשות זה לקנות דומין חדש (1$-10$) ולהתחיל לבצע את מה שאתם יודעים או לא יודעים אבל רוצים לדעת ![]() הגיע הזמן להוכיח מי אתם ומה אתם מסוגלים, אני מצפה להשתתפות רבה מצד הפורום מפני שנתתי רבות בשביל לקיים את התחרות הזאת (הרבה שעות יקרות). נתראה באשכולות בנושא התחרות בפורום ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אז עלות ההשתתפות בתחרות היא 1-10 דולר ?
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
כמה שאלות
1. המשתתפים בתחרות יהיהו רק מהפורום הזה או גם המפורום השני שמפורסם 2. ממי מקבלים את הפרסים? (אנשים אמינים?.אני פשוט לא מכיר את הפורום השני) בקיצור תסביר קצת מה קשור הפרום השני שמארגן את התחרות |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
ההששתפות היא רק עם דומיין חדש כדי ליצור שיוויון בין כל המתחרים, שלא אחד יתחיל עם אתר מקודם מאוד בביטוי חזק ואחד אחר יתחיל אתר חדש, כך אין מצב שהבנאדם עם האתר החדש יוכל לעקוף את המתחרה.
עכשיו serv-net: 1. במידה ויהיהו מספיק מתחרים מפורום זה אין שום סיבה שאני אפרסם בפורומים אחרים 2. אתה מקבל את הפרסים מחברת bookmethatnight.com אין קשר לפורום השני, מנהל התחרות פשוט מעוניין לבדוק כמה משתתפים יש בתחרות ולכן כל משתתף צריך לדווח על ההשתתפות בתחרות בפורום השני. הוא בכלל לא מעוניין לפרסם את הפורום אלא רק לצורך מעקב. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
השאלה היא האם אפשר לסמוך על החברה הזאות ? כי אני מבין שאתה מכיר אותם. ואני די סומך על אנשים בפורים הזה שמילה שלהם זה מילה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
גם מנהלי התחרות מרוויחים וגם המשתתפים מרוויחים, את הכסף שלך תקבל כמו שעד עכשיו כולם קיבלו כולל אני בכל מני תחרויות קידום אתרים. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בהצלחה ![]() במידה ויהיה לי קצת יותר זמן אני אפתח לי אתר תחרות ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |