![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
עזרה בJOIN
הכנתי מערכת עדכונים ומערכת תגובות, ועשכיו אני רוצה לשלב אותם ביחד. כלומר שלכל עדכון יהיו גם תגובות.
אני יודע שצריך להשתמש כאן בJOIN, וקראתי גם את המדריך שכאן- http://www.webmaster.org.il/guide.as...sql&class=join אבל בכל זאת לא הבנתי איך משתמשים בזה. אני אשמח אם מישהו יתן לי דוגמא יותר ברורה מאיך שזה באתר. אני חושב שמה שמבלבל אותי בזה, זה שאומרים שצריך להיות לשני הדברים מכנה משותף, ID או משהו כזה לדוגמא, אבל הקטע הוא שאני רוצה שלכל תגובה בכל עדכון, גם יהיה ID שונה, כי אני רוצה ליצור לה אנל ניהול. תודה לעוזרים
# 2 |
חבר וותיק
|
לא אתה לא צריך ...
פשוט תוסיף בטבלה של כל התגובות שורת מספר נושא , ואז אתה מדפיס נושא תיקח מהטבלת תגובות את כל התגובות שיש להם מספר נושא כמו לנושא וסדר אותם ע"פ זמן .... הכי פשוט והכי יעיל לדעתי... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
ככה עשיתי עם הדפים והקטגוריות, אבל הקטע כאן, זה שאתה לא יכול לבחור לאיזה עדכון אתה רוצה להגיב, אלא זה נותן לך להגיב רק לעדכון ספציפי אחד.
# 4 |
חבר בקהילה
|
לא הבנתי.
בשביל לקבל תגובות אתה לא צריך JOIN, לפחות ברמה הבסיסית. את התגובות תקבל במשפט SQL פשוט... SELECT לטבלה של התגובות עם פרמטר שיקבע לאיזו כתבה אתה קורא תגובות. בשביל להוסיף תגובה, תוסיף שדה HIDDEN עם ה ID של הכתבה, ובהוספה של התגובה קח את הפרמטר הזה ותוסיף אותו למשפט SQL. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|