|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מה ההבדל בין שרת ומחשב?
שלום .
רציתי לדעת מה ההבדל בין שרת למחשב? האם אני יכול לקנות שרת ולהשתמש בו כמו מחשב ביתי? למנהלים לא ידעתי היכן לשים וזה היה ניראה לי המקום הכי נכון בבקשה תעבירו אם טעיתי...
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם אתה חירש אז תוכל לעבוד עם שרת ביתי בתור מחשב
וההפך? לא שווה לדעתי קנה כבר שרת פיצה ותאחסן אותו בחווה ברבע מחיר של מחשב ביתי רגיל |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
בוא נבהיר כמה דברים.
1. שרת הוא מחשב, כלומר שרת הוא מחשב לכל דבר, ומחשב מן הסתם יכול לפעול כשרת. 2. ההבדל היחיד בין שרת למחשב שלא שרת, הוא ברמת התוכנה. 3. שרתים כיום עובדים מול פונקציות מסוימות שהותאמו עבור יעול תפקוד השרת, לכן יש חומרה שטובה יותר לשימוש תחת שרת, אך היא סך הכל חומרה כמו החומרה הביתית. 4. כמו שיש דרישות מסוימות לשרתים כיום, כך יש גם למחשבים ביתיים (לא בהכרח תואם לדרישות השרתים), לכן חומרה אשר יועדה לתפקוד כשרת יכולה להחסיר פונקציות בסיסיות כמחשב ביתי (מכוון ואין צורך בהן בתור שרת). |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אוקיי אז עם אני קונה שרת אז אני יכול לעשות איתו שימוש ביתי מלא?
כולל תוכנות גראפיות משחקים וכל דבר אחר שמחשב ביתי עושה?
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אוקיי
ודבר אחר פשוט אני לא רוצה לפותח אשכול חדש עם אתה כבר עונה כאן אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי... יש לי ddr1 ואני רוצה של 512 מב של קינגסטון ושל מהירות 400 מאיפו הכי זול אבל גם משתלם(אמינות של העסק) ?
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא ממש קשור לנושא הזה, וגם לא כל כך קל לענות.
לא מדובר ברכישה רצינית, פשוט תריץ בZap. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
קודם כל תבדוק שיש לך סטיק פנוי בלוח האם. דבר שני זה חלק ממש זול, כך שזה לא משנה מאיפה תקנה.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
בדקתי בזאפ רק חשבתי אולי יש לך חנות שאתה חושב שהכי כדאי לקנות משם...
וזה אמור לעלות בטווח ה300?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|