![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
שאלה בקשר לאשראי
אוקי שלום,
אני בן 14 וחצי כרגע יש לי שאלה מאיזה גיל אני יכול לפתוח את התוכנית שאני יכול להזמין דרכה מאתרים ישראלים כמו מהספקית של הדומינים וכ'ו ? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
14.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
איזה תוכנית ? אתה מתכוון לחשבון בנק ? כרטיס אשראי ? חשבון בנק צעיר מגיל 14 , כרטיס אשראי מגיל 16 נדמה לי ("צעיר") |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
חשבון בנק צעיר אתה יכול לפתוח מגיל 14 אם אחד ההורים מגיל 16 אתה יכול לפתוח לבד, צריך תעודת זהות שלך.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
ההצעה הכי טובה שבאמת יכולים להציע לך זה לבדוק מול הבנק.
כל בנק וההחלטות שלו. יש בנקים שגם לפעמים מעקמים את החוקים שלהם בשביל להתאים ללקוחות שלהם תנאים טובים יותר. אם עדיין אין לך 16 אתה צריך שהורה יבוא איתך והיה חתום על החשבון, לגבי כרטיס אשראי/ויזה זה באמת נושא שצריך לבדוק מול הבנק כי מה שכתוב להם באתר ומה שיגידו לך פה בפורום זה לא מה שיגידו לך בבנק. שמעתי על אנשים שהוציאו ויזה לפני 16 שמעתי על אנשים שלא נתנו להם לגעת בכספומט לפני 16 ככה שזה הכל תלוי במקום שאתה הולך אליו וכמובן בסכום כסף שאתה מגיע איתו לבנק.
# 6 |
חבר חדש
|
לפחות בבנק שלי, הם נותנים להוציא ויזה בינלאומית רק אם אתה סוגר 25 אלף. תשאל את הבנק...
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אל תזבלו ב'שכל סתם
בבנק הפועלים אתה מקבל חשבון אשראי צעיר צריך מישהו מגיל מעל 18 איתך. חצי שעה אתם בחוץ ![]() לאחר שבו תצטרכו לבוא עוד פעם ויהיה לך תאשראי ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
וצריך אישור של אחד ההורים שיחתמו על משהו.. -אלינו באו לפני איזה שנתיים לביצפר בשביל להחתים את מי שרוצה.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
חשבון אני כש הייתי בן 13 פתחתי חשבון ב"בנק הדואר" ורק הייתי צריך לבאו אם אמא שתחתים...
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אוקיי, אז ככה.
בגיל 14 אתה מקבל כרטיס אשראי מסוג דירקט! כלומר שאתה יכול לרוב רק לגהץ איתו ולא יותר מ 3 אלף שקל. ויש לך בדיקה כל פעם שאתה מגהץ יותר מ 500 שקל. מה שכן, יקחו לך עמלה על משיכה מהכספומט, הייתי ממליץ לך ללכת לבקש בנקט ואחרי שבוע כ.אשראי ולא להחזיר את הבנקט. בנקט אתה מושך בחינם. אממ, אני לא הייתי ממליץ לך להסתובב עם כ.אשראי בגיל כזה. בטעות הוא יאבד לך אתה תכנס לסרט לא תקום שבועים. כל זה מידע מהאתר בנק הפועלים ומהחשבון בנק של אחי הקטן.. בכל מקרה אני עדין לא ממליץ לך. לכל הפלוצים למיניהם. עד גיל 18 חייב הורים!!! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|