|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[עיצוב] - מה דעתכם iWinner, חדש!
חברים עיצוב חדש שלי,
נקי,מסודר,בלי הרבה ליכלוך. http://www.2send.us/uploads/89983afe69.jpg תגובות חברים |קורץ|
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
נחמד, מבוסס על העיצוב הקודם שהראו, לא?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בעיקרון העיצוב דיי חביב, לא מחדש או מרענן... עיצוב רגיל כזה עם אלמנטים מוכרים, בהצלחה
# 4 |
הוסטסניון
|
נחמד..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
עד עכשיו ממה שראיתי בכללי זה העצוב הכי יפה ..
אהבתי מאוד !!
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין קשר לאתר הימורי ספורט, באותה מידה הייתה יכול להגיד שזה עיצוב של מתכונים מהמטבח של אהרוני, אין שום דבר שמייחד את העיצוב לנושא מסוים.
ואם כבר אנחנו שוב עוסקים בעיצוב לאתר הזה, אני חייב להגיד לכל אלו שהציגו עיצוב לאתר הזה: כולכם פראיירים. "הלקוח" הזה, יהיה אשר יהיה כבר עבר פה איזה 2-3 מעצבים אם לא יותר ולא קנה מאף אחד. מה גורם לכם לחשוב שהוא יקנה ממכם?
# 7 |
חבר על
|
אני כבר סגרתי עם nati_man לא קניתי מהקודמים כי התגובות על העיצובים
היו לא טובות ובנוסף הרבה אמרו לי שהרמה לא למכירה. הכי קל זה להאשים נכון sheeze תמיד יש את זה שאוהב לנסות ללכלך על האחרים תחשוב על זה Last edited by eilon11; 19-03-07 at 21:00.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
בוא אני אתן לך דוגמא שאולי תראה לך יותר הגיונית. אני נוהג באוטו שלי ואתה הבן-אדם שמנקה את האוטו בשטיפת מכוניות. אתה מנקה לי את האוטו ומבקש את התשלום שמגיע לך אבל אני אומר לך "לא ניקית מספיק טוב, אני לא משלם לך, אפילו חבר שלי אומר ככה" - זה נראה לך הגיוני? אין שום הבדל פה. כמו שהרוחץ מכוניות יצא פראייר, ככה כל המעצבים שעיצבו לך.
חוצ'מזה אני לא מבין משהו, אם אתה הלקוח ויש לך את החתימה של smart-art, למה אתם עובדים עם מעצבים חיצוניים? לפי היחס שלך למעצבים, פתאום כל הביקורות שאתה והחברה שלך מתפארים ומתהדרים בהן שוות לתחת.
# 9 |
חבר על
|
אני יגיד לך למה החברה שלי מפוצצת בעבודות וזה לא כדי להתרבב
ואני צריך את העיצוב דחוף אז לאא יכולתי להגיד להם תעזבו את כולם תעצבו לי זה רק מראה שהיחס של החברה ללקוחות קודם לכל... |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|