![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
נסטלה - הבלוג שלי
בראש ובראשונה, לינק.
עכשיו יבואו החפירות - אני, בשונה מאנשים אחרים, השתדלתי דווקא להביא מהחיים האישיים שלי, ולא כתבות על Google או על עולם האינטרנט. אני ממש לא מבקש שתגיבו, מספיק לי שאתם קוראים, שאני יודע שאני לא כותב לעצמי. אין פרסומות של Adsense ולא כלום, רק... פוסטים. זהו :} לקבו... יאממממי |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
קראתי רק את הנרגילה חח
איזה כייף לך שההורים משחררים חופשי ככה וזה ממש לא טוב שאתה לא נהנה מהנרגילה בעצם עזוב את זה תאמין לי לשבת עם חבר ונרגילה ועוד כמה חברה (אם יש) זה יוסיף לחוויה רצח בהצלחה בבלוג אחי |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כמה מוכר אתה מעשן מן הסתם אל נח'לה דאבל תפוח (גם אני מושפע מסלוגנים באינטרנט אז נציין שקוראים לזה גם תפוחאיייייייייייים) שדיי נהרס בזמן האחרון אז אני מציע לך לעבור לAL WAHA יש להם תפוח רטוב שממש מרגישים בפה טעם מעולה ומרענן אבל כמובן זה תלוי בך |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
קודם כל אני חייב לציין שזה ממש מוזר הקטע עם הנרגילה.. בחיים לא שמעתי על דבר כזה.
בכל מקרה, תפוח זה גועל נפש.. ממליץ לך בחום על התות של אל נחלה! תעשן, ואז תדבר על הריח של התפוח.. ממש טבק מצוין. ואם אתה באמת מנסה תות, שים שתי שכבות של נייר כסף, כדי שלא יחניק יותר מידי. עוד טיפ... קנה צינור איכותי(20-30 ש"ח), בלי קפיץ בפנים.. אחרת תיהיה לך חלודה מבפנים(שכמובן תצא ישר לראות שלך בשאיפה קלה). אגב, בד"כ מעשנים נרגילה בשביל הכיף, שאתה יושב עם חברים.. לא סתם ככה שאתה לבד בבית ואתה לחוץ כי אבא שלך צריך לבוא עוד 5 דקות. ועוד משהו, אל תילחץ יותר מידי מהקטע של הסרטן וכל זה.. יכול להיות בן אדם שיעשן 40 שנה ובסוף ימות בתאונת דרכים(כן, אני לא הראשון שמספר את זה, אבל זה באמת נכון.) אם יש לך שאלות, אל תהסס לשאול ![]() הבלוג נראה לא רע, בהצלחה ![]()
Last edited by TalGarty; 19-03-07 at 20:15.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואני אנסה את התות ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() שמור על עצמך, זה חשוב.. אבל אין צורך להיסחף.. ובאמת, תנסה את התות ![]() עוד משהו.. גחלים ![]() הכי מומלץ סטאר אדום.. לא להתקרב בשום פנים ואופן לגחלים של אל נחלה(טובים בטבק, לא בגחלים!)
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה זה בדיוק הגחלים עם הסוס? אני לא מסתכל על הציורים
![]()