![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() היי , יש לי זיפו חדשה , לא , אני לא מעשן , פשוט אני אוהב ואוסף מצתים...
![]() אז הגיע לי זיפו חדשה לאוסף... שחורה , עם case סוס ממש יפע בקרוב תמונות נ"ב למדתי מלאא טריקים , למי יש אתר טוב ללימוד עוד ? ולא את zippotricks.com \ lightertricks.com וכל זה כי זה לא מלמד :S תודה :* |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יאללה צלם זריז!
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אין לי איך להעלות ... הפלא שלי נדפק
![]() אני יצלם מחר... גם אני יעשה כמה טריקים נעלה תכף ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
בואנה יש תרגיל אחד ממש יפה שאני מת לדעת לעשות ...
http://lightertricks.com/videos/Spin..._by_Squirrelli אני יודע אנגלית ברמה מעולה אבל עדיין 90% מההסבר לא הבנתי כי מדובר על מונחים של מצתים... מישהו יודע ויכול להסביר ?
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() עריכה: קבל תרגום! המכסה פונה ימינה. הציר פונה למטה. אצבע אמצעית על הציר, אינדקס על המארז וטבעת על המכסה. לחץ פתיחה. שים את אצבע הטבעת מאחורי הארובה. סובב 90 מעלות לכוון השעון בין האצבע האמצעית לטבעת לפני תפיסת המכסה עם האגודל והאצבע האמצעית ואז סובב 180 מעלות נוספות. תפוס בין אצבע האינדקס לאמצעית. הפוך את המצת. הכה בגלגל ההצתה בעזרת האגודל. סגור את המצת איך שבא לך. המילה העברית לארובה הצלחתי למצוא במילון אינטרנטי בשם מורפיקס, את האצבעות אני פשוט אתן לך תמונות שתבין על מה אני מדבר. אגודל (את זה דווקא אתה אמור לדעת): אצבע האינדקס: אצבע הטבעת: אצבע אמצעית לא כל כך יפה להציג, אז פשוט תנחש לבד (האצבע היחידה שנשארה חוץ מהזרת). |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
לא משחקים באש!
סתם חחח אחי תעלה תמונות.. לכל דבר פותחים היום אתרים.. קשירת שרוכים פעלולי מצית..
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תחדש!! אני גם מתכנן על זיפו אחת
אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות מאיפה קניתה ובכמה? |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קניתי מריקושט...200 שקל + יש לי גם בנזין ואבנים
![]() |