|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
תמונה שלי - דרך הפלאפון
אהלן,
אני רוצה באשכול הזה להראות , מצלמה מאוד איכותית של 2.0MP ודוגמא שהראתי למשתמש אחר. לא ערוך בפוטושופ. http://img265.imageshack.us/my.php?image=004ru3.jpg אם הייתי עורך בפוטושופ,היה יותר יפה,נכון,אבל זאת האמנות עצמה. לא אמנות העריכה,האמנות שנמצאת מתחת לאף שלנו. התמונה צולמה ליד תחנת אוטובוס בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה. סתיו. מומלץ להסתכל על החלק העליון בעיקר. הצלחתי להעביר מסר כלשהוא (הייתה מטרה) ? אתם תגידו לי. בקרוב עוד. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
למצלמה שבפלאפון זה סבבה ,אבל חוץ מיזה רואים כמה חלקים קטנים בכחול סגול כזה
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא התלהבתי בכלל מהאיכות, יש ריצודים בצבעים :\
לא מוצא גם משהו מיוחד בתמונה, יש יותר מדי אוביקטים ברקע שגורמים לך לא להתמקד בעץ
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז תקנה משקפים
![]() סתם, תקנה מסך יותר טוב ![]() בקיצור, סתכל על החלקים בין הענפים לשמיים, יש שם זליגה של צבע
# 6 |
חבר מתקדם
|
האיכות ב6280 לא משו', אין משהו מיוחד במצלמה.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
נחמד יחסית.. הלכת לסלקום\אורנג' והם עשו לך את זה? כי גם חבר שלי היה לו אותו קטע, היה לו 6280 עם אכות לא מי יודע מה, הוא הלך לסלקום והם סידרו לו איכות ממש פצצה.
ד"א זה התחנה מול הקניון.. חח נכון?
# 9 |
חבר על
|
תמונה נחמדה יחסית לפלאפון,
לא ידעתי שאתה מהרצליה!
# 10 |
Permanently Banned
|
לא הבנתי מה הקטע באשכול הזה
כאילו אתה מרא הלנו תמונה של עץ שממש לא עיניינית כל אחד יוצא החוצה יש לו עץ כזה מול הבית גם הצילום לא משהו אם אתה בא להשוויץ באיכות אז תדע שהתמונה ממש לא חדה וגם סתכל על הצבעים זה כזה לא יודע ממש לא נראה טוב וגם כאילו הלשוויץ במצלמה בפלאפון?? יש לי מצלמת CANON POWERSHOT S3 בסדר? חחח ויש פה צלמים עם מצלמות גם ב5K אז...:\ לדעתי צריך לנעול |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|