![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
כפתורים דינמיים|PHP
שלום פורום תיכנות!
הנה אני בעוד מערכת(גם היא לא הכי גדולה) אני עובד כרגע על מערכת ניהול תוכן - הוספה\עריכה\מחיקה של דפים ומנהלים הכל הולך סבבה..אבל בלוח ניווט של האתר צריך שהאנשים יכנסו לכל הדפים - ופה הסתבכתי... הבנתי שזה משהו שקשור בשליחת מידע דרך URL אבל הסתבכתי בזה מלא.. אם לא הבנתם מה שאני מנסה זה כזה דבר - כשאני מוסיף דפים השמות שלהם יופיעו בלוח ניווט(את זה הצלחתי..)אבל שיקשרו אליהם(את זה לא הצלחתי) סתם דוג' הדף הראשון הוא בעל ID=1 אז אני רוצה שהדף הראשון יקשר לשם( index.php?id=1 ) אבל אני לא רוצה לערוך את זה ידנית - כי מה יקרה ואוסיף דפים? משהו אחרון - אני רוצה שהברירת מחדל שאני אכנס לindex תיהיה id=1 תודה!
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
תראה קישור לדף לדוגמא
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אז אתה משתמש בפונקציה GET
הכוונה היא לקבל מידע מURL כמו שאמרת נגיד אתה רוצה לקבל את המשתנה ID בכתובת ? אתה עושה ככה PHP קוד:
home.php?id=1 אז המשתנה PHP קוד:
אז מה אתה עושה בעצם ? כל פעם שאתה שולף את כל הנתונים את שולף את הID גם ואז עושה דף ששולף לפי מה שהוא קיבל בGET בעזרת WHERE בשאילתה של הSQL מקווה שהבנת |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה עושה לולאה בעזרת while ושולף מהדאטה בייס כמו שאתה שולף את שם העמוד, אתה עושה משהו בסיגנון: <a href="<?= $rec['id']; ?>">.
ואיך דבר כה פשוט אתה לא יודע מאחר ואתה קורא לעצמך "מפתח אתרים" ? (לא נכנס לדיון, אבל זה באמת מוגזם שמתי לב שכל בן אדם שני קורא לעצמו מפתח אתרים עם שאלות מטומטמות... - בלי להעליב אבל לדעתי צריך לעלות למנהלים פה איזשהו הצעה שיהיה קבוצת משתמשים שהם מפתחים אחרי מבחן ולא שכל אחד יקרא לעצמו מפתח אתרים לתשומת ליבכם).
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בקשר לשאלה.. אתה שולף מהמסד PHP קוד:
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
חנן - אף פעם לא אמרתי שאני מתכנת PHP...
יוני - לא הכי הבנתי.. אבל לא משנה כבר...אני הבנתי אבל היה לי טעות בהוצאה מהSQL(התא היה page_id ואני רשמתי pafe_id) תודה בכל מקרה... **הערה תוכלו להמליץ לי על עורך WYSWYG (או איך שלא כותבים את זה..)כי מה שיש לי עכשיו יש לו בעיה עם הוספת לינקים+תמונות(fckeditor)
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
תודה
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|