|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מעצב מקצועי לתיק עבודות[תמורה: תיכנות \ אבטחת אתר \ איחסון]
דרוש מעצב מקצועי לתיק עבודות,
קריטריונים: ניסיון מעל לשנתיים מעל ל5 עבודות גראפיות של אתרים התמחות בתחום תמורה: תיכנות \ קידוד אתר(כולל HTML בסיסי) \ אבטחת אתר \ איחסון.
# 3 |
הוסטסניון
|
עבודות:
www.seoz.co.il - האתר בעבודה אך העיצוב מוכן. www.ppexchange.net - אתר להמרת כסף מpaypal לצ'ק בארץ. www.upit.ws - אתר העלאת קבצים בחינם. שאר העבודות (החדשות יותר) הינן כתמונה, ואני אוכל לשלוח לך רק בפרטי או באחת מתוכנות המסרים (או אימייל כמובן). פרטים ליצירת קשר: kaish.tai@gmail.com 69992992 ומייל: taikaish@gmail.com. יום נהדר, תאי. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
שלום,אני עוסק 4 שנים בתחום העיצוב אתרים וגרפיקה,עבדתי במס' חברות כגון :
eyebuild,xoxsoft,adwd,myroomy ועוד... אני מוכן לעצב את אתרך בצורה הטובה ביותר תמורת תכנות, אנא צור איתי קשר באחת מתוכנות המייסרים
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אני לא חושב שאתה עובד נכון...
אם אתה פותח תיק עבודות... כשאתה פונה ללקוח עם אתרך אתה מציג לו את ההתמחות שלך, וכשאתה מציג לו אתר מעוצב ומונפש יפה וכד'... זה לא בהכרח אתר שלך, תיק עבודות ופורטפוליו צריך לייצג אותך בלבד מבלי שיש עוד אנשים שעשו עבודה מסויימת עם אתרך... מקווה שתקח לתשומת ליבך וממליץ לך על תאי... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ולכן את האתר הוא לא צריך לעצב בעצמו. חשוב תוכן התיק עצמו
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|