|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שאלה על חשמל והארקה
טוב סתם משעמם לי ועלתה לי שאלה
![]() השאלה נובעת מחוסר ידע אז תרגישו חופשי לתקן.. לפי מה שהבנתי, כל עוד אני לא נוגע באדמה, אני יכול לגעת חופשי בכבלי חשמל וכו. לכן גם הציפורים שיושבות על הכבלים של החשמל לא מתפוצצות. אז נגיד בכל הסרטים [ובפרסומות של MTV חח] יש מישהו שקופץ על גדר ומתחשמל. עכשיו לפי הידע שלי, אם הוא יקפוץ על הגדר ויחזיק בגדר ולא יגע באדמה הוא אמור להיות בסדר, לא? |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אבא שלי אמר שגם אם אתה באוויר מרחף
אתה תתחשמל כי אנחנו מוליכים חשמל (הגוף) אבל אני ישאל את דוד שלי הוא בין בכל זה ויחזיר לכם תשובה מאוחר יותר ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני יודע בוודאות שאם אתה עומד על משהו שלא מוליך חשמל אז אתה יכול לגעת בכבל חשמל ולא להתחשמל.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
חחח תראה, הציפורים עומדות על הכבל היחיד כי הם לא יכולות בתאחלס לעמוד על שתיים כי זה רחוק, אבל אם תראה ציפור שתעמוד על שתי כבלים או שהיא תתפוצץ מרוב מתח חשמלי, או שהיא פשוט תשרף, אם אתה תופס בכבל אחד בשתי הידיים שלך לא יקרא כלום אבל אם תתפוס את שתי הכבלים אתה תעוף באויר ויש סיכוי שלא תוכל להכנס להוסטס בחיים שלך חחח
עכשיו לעניין החשמל בבית, אם אתה נוגע במקרה בחוט החום החוט שנותן את הזרם אתה תתחשמל והחשמל יקפוץ בבית אם יש לך הארקה טובה בבית כמובן. ולא יעזור לך גם אם תהיה באויר ותיגע בחוט החום אתה תתחשמל - מדבר מתוך נסיון, עמדתי על משהו לא זוכר מה ונגעתי וחטפתי זרם. ועל הגדר החשמלית אם אתה מדבר, לא יעזור לך גם אם תרוץ ותקפוץ ישר על הגדר אתה תתחשמל חח זה הכל בפרסומות של ה MTV. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
בעעע הציפורים עומדות על הכבל כי יש לו מפריד כזה שכחתי איך קוראים לזה..
לפחות ככה אני חושב.. אחרת אם לא היה את המפריד אני לא חושב שזה משנה אם אתה עומד על משהו או לא אתה מתחשמל
# 7 |
חבר וותיק
|
maor ממש לא, הכבל חשוף ורואים את זה, אני מוכן לעשות איתך ניסוי, אני מוכן ללכת ולהתפס על כבל אחד ואתה תראה שלא יקרה לי כלום אבל אם אני יושיט את היד לכבל השני יש סיכוי שאני יעוף באויר
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() חחח סתם מאמין לך
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
למה שלא תגע ותנסה ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() חח חשמל מוליך גם אם אתה באוויר .. אנחנו מולכים
# 10 |
t tc tcp tcp/ip
|
דבר ראשון: אל תנסה, חשמל הוא לא משחק.
דבר שני: הציפור מגיעה לכבל אחד כשהיא עפה אלייו... איך תגיע אתה לכבל בלי לגעת במשהו אחר? הרי תצטרך לטפס על העמוד ואז העמוד נוגע באדמה ושוב יש מעגל. דבר שלישי: שוב, אל תנסה זה מסוכן. בכבלים של חברת חשמל המתח עלול להגיע ל10 אלף וולט...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|